Charismatický prodejce dokázal prodat zvědavým divákům téměř vše. Od pomocníků do domácnosti, šperky až po autokosmetiku. Mnoho lidí si po jeho působivém projevu šlo ihned zakoupit výrobek, který s nadšením a úspěchem propagoval. Díky jeho přesvědčivému projevu měli pocit, že danou věc musí mít.

Oblíbený prodejce a moderátor se však s rozmachem internetu a eshopů stáhnul z televizních obrazovek mimo světla reflektorů.  Letos 11. července 2023 zemřel ve věku 77 let, zpráva o jeho úmrtí se objevila na stránkách rakouské pohřební společnosti Benu.at. „24. dubna 1946 – 11. července 2023. S láskou a vděčností. Truchlící rodina,“ uvedli jeho blízcí stručně.

Rozhovory nedával

I když byl Horst Fuchs velkou televizní osobností a sám během svých teleshoppingových pořadů vedl rozličné rozhovory, sám je nikdy nedával. Nikdy nenatočil ani žádný film a své soukromí si přísně chránil. Kvůli tomu nikdo nevěděl ani to, jestli má manželku a nějaké potomky. Stejně tak zpráva o jeho smrti proběhla takřka nenápadně bez velké pozornosti médií.

Video
Video se připravuje ...

ČSSD na Vysočině vytáhla do předvolebního spotu i Horsta Fuchse 

Fotogalerie
11 fotografií