Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Které celebrity čekaly na první sex až do manželství? Pannou až do svatby!

/
  • Které celebrity čekaly na první sex až do manželství? A kdo stále čeká?
    5. prosince 2023 ● 05:00

    O Britney Spearsové se mluvilo jako o nejslavnější panně světa, než pravda praskla. Udělat reklamu z panenství mladinkých zpěvaček se ukázalo jako výborný marketingový tah, který zkrátka prodává. Kdo ze slavných osobností si ale opravdu schovával věneček až do svatby?

    Jeden z nejčastějších důvodů, proč hvězdy drží sexuální půst, je ten náboženský. I proto zpěvačka Jessica Simpsonová (43) od 12 let nosila tzv. prsten čistoty, který jí dal otec – pastor. A sundala jej až ve 22 letech, kdy si vzala herce a zpěváka Nicka Lacheyho (50). Celý svět tehdy sledoval příběh sexy panny a trpělivého chlapce, který má pro svou nastávající a její víru pochopení. Když se oba konečně dočkali, přišlo zklamání. „Myslela jsem, že při prvním sexu s manželem to bude transcendentní zážitek, kdy se nebesa rozestoupí. Nebyl,“ popsala Jessica frustraci. Manželství této v posteli nezkušené zpěvačce vydrželo jen čtyři roky.

    A mezi další abstinující zpěvačky se řadí i Hilary Duffová (36), která se provdala už v 21 letech za hokejistu Mika Comrieho (43). O tom, proč přesně se rozhodla svého vyvoleného obšťastnit až v manželství Hilary, nikdy nemluvila. Zato často opakovala, jak těžké pro ni bylo odolat pokušení.

    „Když máte přítele, který je starší, lidé předpokládají, že spolu spíte. Ale panenství je rozhodně něco, co se mi na sobě líbí. Neznamená to, že jsem o sexu nepřemýšlela, protože každý, koho znám, ho zažil, a vy chcete zapadnout,“ upřesnila zpěvačka, která se po šesti letech a porodu syna s Comriem rozvedla.

    I vítězka soutěže American Idol a country zpěvačka Carrie Underwoodová (40) počkala se sexem na toho jediného pravého. V 27 letech se provdala za hokejistu, se kterým vychovává syna.

  • 1.

    Stále marně čeká na manželství

    Ačkoli herečka Yvonne Orjiová předvádí v seriálu Nesvá celou řadu vášnivých sexuálních scén, na diváky svou jistotu jen hraje. Nedávno totiž potvrdila, že je ve svých 39 letech stále pannou. „Měli byste se modlit za mého budoucího manžela, protože mám v sobě opravdu hodně zadržované energie,“ rýpla si s vtipem herečka.

  • 2.

    S kluky se jen přátelila

    Hvězdu seriálu Přátelé Lisu Kudrowovou si všichni spojují s volnomyšlenkářskou Phoebe, ale ve skutečnosti je herečka docela upjatá. Aspoň co se sexu týče. S žádným mužem do svatby nic neměla, a to se přitom vdávala až ve dvaatřiceti. „Chtěla jsem se chránit pro muže svého srdce, abych v jeho očích měla velkou cenu,“ řekla.

  • 3.

    Provokovala, ale byla čistá jako lilie

    Bývalý andílek značky Victoria´s Secret Adriana Limová (42) prokázala pevnou vůli až do svých 27 let, kdy se provdala za dnes již bývalého manžela, srbského basketbalistu Marka Jarice. „Sex jen po svatbě. Muži to musí respektovat,“ vysvětlila topmodelka.

  • 4.

    Když se herečka vžije do role

    Herečka Sarah Drewová (43), která se proslavila rolí April v seriálu Chirurgové. Stejně jako její seriálová postava, i ona čekala se sexem na manželství. Za učitele Petera Lenfera se provdala ve 22 letech a mají dvě děti.

  • 5.

    Nedobrovolné panenství

    Žádný vyšší cíl svým panenstvím nesledovala americká herečka Tina Feyová (53). Když mluvila o svých kolegyních, které zůstaly pannami do svatby, přiznala, že ani ona nemohla jinak. Feyová se ve 24 letech provdala za Jeffa Richmonda.

     

    Fotogalerie
    23 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Celebrity-chachacha: Kudrow narozená 1963 a vdaná 1995 do 32 panna ?

(05. 12. 2023 09:19)

Celebrity-chachacha: Panny 🤣🤣🤣🤣

(05. 12. 2023 09:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy