Slavná brazilská kráska s pronikavýma kočičíma očima patřila vždycky mezi nejvyhledávanější modelky - však také své božské tělíčko nejednou propůjčila populární značce spodního prádla Victoria's Secret. Byla dokonce jejich „nejdéle sloužícím“ andílkem. Přesto se ale Adriana Lima před pár lety rozhodla věnovat především své rodině... a zmizela z přehlídkových mol, která do té doby zdobila svou přítomností. Dětí má totiž hned několik.

Se svým partnerem, jímž je od roku 2021 filmový producent Andre Lemmers III. (42), má synka s neobvyklým jménem Cyan (1), a z manželství s bývalým basketbalistou Markem Jarićem (45) dcery Valentinu (14) a Siennu (12). A jak se zdá, poslední těhotenství se na jejím vzezření dost podepsalo. Na premiéře sci-fi snímku Hunger Games: Balada o ptácích a hadech, kde se objevila, byla k nepoznání!

Video
Video se připravuje ...

Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret youtube.com_Paloma F./BPŽ

Kráska, co svého času byla druhou nejlépe placenou topmodelkou na světě (hned po její krajance Gisele Bündchenové), nepříjemně překvapila své příznivce výrazně změněnou tváří. Přestože Adriana tvrdí, že je to jen výsledek toho, že po porodu synka přibrala, vypadá to spíše, že za její novou podobou stojí nějaké zkrášlující procedury a různá vylepšení, pomocí nichž se snaží zastavit neúprosný tok času.

Adriana se vždy pyšnila dost výraznými rysy, zatímco nyní se zdá, že je její pleť nacpaná k prasknutí botoxem, přetransformovaná výplněmi a vytažená způsobem, co její majitelce vůbec nelichotí. Měla problém se vůbec usmát - a právě problémy s mimikou bývají neblahým vedlejším efektem plastik. Posuďte v naší galerii sami, zda za její proměnou skutečně stojí kila navíc... anebo spíše podlehla trendu „mládí, neprchej“.
Fotogalerie
35 fotografií