Již koncem srpna, konkrétně osmadvacátého, porodila krásná Adriana Lima své třetí dítko. Svým příznivcům a fanouškům to ale jedna z nejvyhledávanějších modelek na světě oznámila až nyní. Společně se svým současným partnerem, filmovým producentem Andrem Lemmersem III. (41), má syna s dosti zvláštním jménem - Cyan. To je označení tyrkysové či chcete-li azurové barvy.

„Azurová je barva mezi zelenou a modrou ve viditelném spektru světla. Azurová je barva vod Bora Bora a Malediv, míst, která máme napsaná v našem rodinném seznamu. Azurová je nyní naše oblíbená barva... je to totiž barva očí našeho chlapečka. Vítej na našem světě, CYANE LIMA LEMMERSI,“ napsala modelka na sociální síť - a zároveň zveřejnila i detail oka novorozence.

Video
Video se připravuje ...

Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret youtube.com_Paloma F./BPŽ

Rodina Adriany Limy se tak rozrostla o dalšího člena. Modelka byla v minulosti provdaná za srbského basketbalistu Marka Jariće (43), jemuž povila dvě dcerky, Valentinu (12) a Siennu (9). Manželé se však rozvedli v roce 2016. V roce 2018 pak modelka dala vale prestižním postu „andílka“ u slavné značky spodního prádla, a to po dlouhých 19 letech, co se objevovala na jejich molech s obřími křídly na zádech.

Fotogalerie
41 fotografií