Podle právních dokumentů, které získal magazín TMZ.com, už hvězda filmu Zjizvená tvář nebo naposledy Klan Gucci a jeho bývalá, o téměř 54 let mladší partnerka Noor Alfallahová ukončili soudní tahanice o výši výživného na synka Romana (5 měsíců). Klouček totiž přišel na svět letos v červnu, pouhé tři měsíce po jeho narození se však Al Pacino s krásnou brunetkou rozešel. Noor si nicméně soudně zažádala o nemalé alimenty - a bylo jí vyhověno.

Pacino jí bude platit 30 tisíc dolarů (tedy necelých 693 tisíc korun) měsíčně s tím, že tato částka ještě může narůst, a to na základě jeho ročního výdělku. Pokud v tomto a dalším roce budou mít jeho chystané filmy úspěch a zisk, odrazí se to i na výši výživného. Al také musí zaplatit 110 tisíc dolarů (2,5 milionů korun) jako zálohu a rovněž má nařízeno vkládat 15 tisíc dolarů (346 tisíc korun) ročně do synkova vzdělávacího fondu.

Video
Video se připravuje ...

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Forum Film CZ

Někdejší milenci se budou o synka Romana dělit, co se práva týče - oba rodiče musí spolupracovat při určování toho, kde bude syn v době prázdnin, a oba mají také stejné slovo při rozhodování o školní docházce a o mimoškolních aktivitách, i když to je ještě hodně dalekou hudbou budoucnosti, protože chlapeček ještě stále vrní v peřinkách. Noor bude mít každopádně synka ve své péči, Al jej smí pouze navštěvovat a „půjčovat“ si ho na delší dobu, například na dovolenou či na svátky.

Bývalé hrdličky se zjevně snažily své soudní tahanice urovnat během společné večeře, kterou absolvovali 24. října v jedné italské restauraci v srdci Los Angeles. Al se během večera zřejmě pořádně rozšoupnul, jelikož pak měl při odchodu z podniku velmi vratký krok a musel se přidržovat všeho, co bylo okolo - třeba zábradlí nebo plotu... zatímco Noor, jinak úspěšná producentka, kráčela s kamenným výrazem o pár kroků před ním. Že by jejich schůzka nedopadla tak, jak oba očekávali?
Fotogalerie
46 fotografií