Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Halloween u celebrit: Kdo si z koho vystřelil!

/
  • Za koho šly letos celebrity?
    1. listopadu 2023 ● 20:00

    Halloween je sice svátek strašidelný, ani letos ale nebyla nouze o humor. Celebrity si braly na paškál jedna druhou, po svém ztvárňovaly kultovní filmy nebo volily tak důmyslné převleky, že je muselo tvořit hned několik lidí. Podívejte se na výběr toho nejlepšího.

  • 1.

    Ozzy (74) a Sharon (71) Osbourneovi

    Manželé Ozzy a Sharon Osbourneovi si vzali na paškál Kanyeho Westa (46) a jeho mladičkou novou ženu Biancu Censoriovou (28). Dvojka je svými bizarními módními kreacemi proslulá, v posledních měsících pak veřejnost zaujal hlavně model s polštářem. Sharon ale přece jen zvolila trošku větší formát než Bianca... 

  • 2.

    Hailey Bieberová (28)

    S vtipem se letos předvedla i modelka Hailey Bieberová, za svobodna Baldwinová. Nejprve si udělala legraci ze sama sebe – podle mnohých lidí totiž působí tak trochu jako z party „Protivných sprostých holek“ ze známé komedie. Na Halloweena se tak oblékla rovnou za úplně všechny.

    Pak se vtělila ještě do sexbomby Carmen Electra (51) a napodobila její ikonické scény v bílém prádélku v hororové komedii Scary Movie. 

  • 3.

    Edward Norton (54) s manželkou

    Kanadská filmová producentka Shauna Robertsonová (47) a herec Edward Norton (54) se zřejmě inspirovali novým dokumentem Netflixu o Beckhamových. Slavní manželé se převtělili do fotbalisty Davida a Posh ze Spice Girls v dobách jejich největší slávy. Na večírku se k nim přidaly Jessica Albová (42) a Kelly Sawyer Patricofová – obě jako Britney Spearsová (42).

  • 4.

    Drew Barrymoreová (48)

    Že by snad Bob Ross (†52) vstal z mrtvých, zahodil štětec a dal se na moderování? Ale kdeže, to je jen Drew Barrymoreová! Herečka se ve svém pořadu objevila v kostýmu slavného malíře. Chybět samozřejmě nesměla paruka ve stylu typického afra. 

  • 5.

    Amanda Leporeová (55)

    Kontroverzní americká herečka a zpěvačka Amanda Leporeová se s tím nepáře! Na každoroční párty topmodelky Heidi Klumové (50) dorazila jako sexy uklízečka. 

  • 6.

    Heidi Klumová (50)

    Německá královna amerického Halloweenu Heidi Klumová letos do svého kostýmu zapojila celou řadu lidí. Na svůj slavný každoroční večírek se převtělila v páva, jehož ocas tvoří hned několik tanečníků. 

    Mladší manžel Klumové, německý kytarista z kapely Tokio Hotel Tom Kaulitz (34) šel za vajíčko, jeho dvojče Bill (34) za jakéhosi koníka a dcera Leni Klumová (19) za sexy jahůdku. 

  • 7.

    Macaulay Culkin (43)

    Macaulay Culkin už dávno není „sám doma“! Na Halloween vyrazil koledovat se svými malými syny Dakotou (2) a Carsonem (8 měs.) a snoubenkou Brendou Songovou (35). Herec šel za děsivého klauna ze seriálu American Horror Story, kterého původně ztvárnil herec John Carroll Lynch (60), a jeho láska pak za sexy čarodějku. 

  • 8.

    Camila Cabellová (26)

    Zpěvačka a herečka (a filmová Popelka z roku 2021) Camila Cabellová si zahrála na princeznu. Lépe řečeno na komedii Deník princezny z roku 2001 s Anne Hathawayovou (40) v hlavní roli. Na rozdíl od Anne ale oblékla pořádně krátkou sukýnku a celý večer laškovně ukazovala kalhotky. 

  • 9.

    Bradley Cooper (48) a Irina Shayková (37)

    Herec Bradley Cooper a modelka Irina Shayková sice už netvoří pár, svou dceru Leu ale nadále vychovávají společně. V New Yorku ji teď vzali na Halloween na koledu a oblékli se při tom jako Strážci Galaxie

    Video
    Video se připravuje ...

    Strážci Galaxie: Volume 3 (trailer)  Marvel Entertainment

  • 10.

    Becky G (26)

    Americká rapperka, tanečnice a herečka Becky G (vlastním jménem Rebbeca Marie Gomezová) si zahrála na Mrtvou nevěstu Tima Burtona. Také ona zjevně příliš dlouhé sukně nepreferuje. 

  • 11.

    Megan Foxová (37) a Machine Gun Kelly (33)

    Kontroverzní snoubenci Megan Foxová a Colson Baker alias Machine Gun Kelly se inspirovali animovaným seriálem Death Note – Zápisník smrti. Zatímco ona dorazila na večírek v krátké „školáčkovské“ sukýnce, on se oblékl jako děsivé monstrum. 

  • 12.

    Paris Hiltonová (42) a Carter Reum (42)

    Paris Hiltonová napodobila Katy Perry (39) v jejím nedávném vystoupení, které se na sítích stalo naprostým virálem. Oblékla se stejně jako Katy za jakousi sexy muchomůrku. S miliardářkou se sladil i její manžel Carter Reum. 

    Paris Hilton jako sexy houba
    Autor: profimedia.cz
    Paris s manželem se sladili
    Autor: profimedia.cz

  • 13.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy