Snacha zpěvačky Cher Marie-Angela Kingová (36) na konci září vyrukovala s pěkně drsným obviněním. Podle jejích slov zpěvačka přikročila k únosu vlastního syna Elijaha Blue Allmana (47)!

Marie-Angela tvrdí, že spolu byla dvojice loni v listopadu navzdory probíhajícímu rozvodu na dva týdny v New Yorku, kde se snažili svůj vztah zachránit společnou oslavou výročí svatby. Náhle ale do jejich hotelového pokoje vtrhla čtveřice mužů a Elijaha kamsi odvlekla. Jeden z nich jí při tom měl prozradit, že je najala právě Cher.

Žena tvrdí, že pak o manželovi neměla žádné informace a neměla tušení, kde se nachází. Cher si totiž údajně nepřála, aby se usmířili, a chtěla syna dostat na léčení ze závislostí na heroinu. 

Podobná slova – zvlášť na adresu slavné zpěvačky – veřejnost samozřejmě šokovala a způsobila velký rozruch. Nakonec se proto rozhodla vyjádřit i sama Cher! A jak to bylo podle ní? 

„Jsou to nepravdivé pomluvy,“ popřela všechno pro časopis People. „Pro své děti byste ale udělali cokoli,“ dodala. Hudebníka Elijaha Blue Allmana zplodila se slavným rockerem Greggem Allmanem (†69), jenž v roce 2017 podlehl rakovině jater.

„Neděje se mi nic, co by netrápilo miliony dalších Američanů,“ prohlásila na adresu závislosti svého syna. „Jsem matka, je to moje práce, pomáhat mým dětem, ať už tak, či onak. Pro svoje děti byste udělali cokoliv. Kdykoli jim můžete pomoct, tak to uděláte, protože to znamená být matka. Je to radost, i když je vám smutno. Většinou, když si vzpomenete na své děti, jen se usmějete a milujete je, a snažíte se být tu pro ně,“ rozpovídala se ztrápená zpěvačka. 

 

 

 

Video
Video se připravuje ...

Cher v jejích nejvíc sexy momentech youtube

Fotogalerie
36 fotografií