Během minulého roku známá Kardashianka svým fanouškům prozradila, že si prochází velice náročným obdobím. Tentokrát však jeho příčinou nebyl nějaký náhlý rozchod, ale vážné zdravotní obtíže. Na veřejnosti se začala objevovat s přelepeným lícem, a aby zabránila všem spekulacím o tom, co se děje, šla Khloé s pravdou ven.

Hvězda reality show Držte krok s Kardashianovými se potýkala s rakovinou kůže! Na tváři jí totiž lékaři našli zhoubný nádor, kvůli kterému musela, jak se říká, pod kudlu. Ihned po operaci se pak se svými fanoušky podělila o záběry, na kterých ukázala, jak vypadala nedlouho po zákroku - tvář jí tehdy hyzdila veliká jizva zašitá hrubými stehy a bylo jasné, že tohle je pro ženu, která si zakládá na svém vzhledu (coby influencerka se vlastně ničím jiným ani nezabývá), velikou ránou.

Od této operace uběhla již delší doba, a proto se Khloé rozhodla všem ukázat progres svého hojení. Selfíčka, co sdílela na svém profilu, byly však notně šokující. Po lékařském zásahu měla na líci pořádnou prohlubeň a celá její tvář, kdysi tak krásná, vypadala neskutečně zdeformovaně. Zásah do tkáně byl nepochybně dost značný.

Naštěstí je dnes medicína na skutečně vysoké úrovni, a tak samozřejmě existuje způsob, jak tuto nedokonalost napravit. Po devíti měsících absolvovala první ze série zákroků, při kterých jí speciálními injekcemi postupně vyplní tváře a navrátí zase původní tvar... „Trpělivost je všechno a samozřejmě si musíme být jisti, že medicínsky je všechno v pořádku,“ vysvětlila Khloé v instastories, proč ještě chvíli potrvá, než bude zase vypadat tak jako dříve...

Video
Video se připravuje ...

Khloé Kardashian je v poslední době zatraceně sexy. Instagram

Fotogalerie
46 fotografií