Někdejší člen chlapecké skupiny One Direction, jenž se dal s herečkou a režisérkou Olivií Wildeovou dohromady během natáčení filmu To nic, drahá, rozhodně po jejich rozchodu samotou nestrádá. Spíše naopak. Od listopadu 2022, kdy oficiálně ukončili svůj dva roky trvající vztah, byl Harry Styles médii spojován například s modelkami Candice Swanepoelovou (34) či Emily Ratajkowskou (32). S tou byl dokonce přistižen při notně vášnivé líbačce.

Jenže jak se říká, kdeže ty loňské sněhy jsou. Ačkoliv byl ještě nedávno viděn v náručí svůdné Emily, nyní mu dělá společnost docela jiná kráska… A páreček se na veřejnosti nijak netají vzájemnými něžnostmi. Jeho novou vyvolenou je kanadská herečka Taylor Russellová (29), talentovaná mladá žena, co si zahrála v kritiky oceňovaném dramatu Vlny a také v kanibalském romantickém snímku Do morku kostí.

Video
Video se připravuje ...

Hudební peklo: Takhle děsně zpívají One Direction živě?! David Turek, Petr Soukup

Dvojici vyfotili pozdě večer v Londýně po představení, ve kterém Taylor účinkuje. Tady nikdo nepochyboval, co mezi nimi je - měli k sobě totiž velmi, velmi blízko. A nebude to jen nějaká ta letní láska, jelikož už ji Harry dokonce představil svému kamarádovi, známému moderátorovi Jamesi Cordenovi (44), a jeho manželce Julii Careyové (47), neboť právě oni byli viděni v blízkosti zamilovaných hrdliček.

Nový hollywoodský pár si pak zašel na skleničku. A ani tehdy se k sobě nechovali jako dva cizinci - Taylor se k Harrymu neustále tiskla, zářivě se na něj usmívala a cosi mu špitala do ouška. Harry ji zase k sobě něžně vinul a ani on nešetřil úsměvy. Zcela očividně spolu flirtovali a rozhodně bylo vidět, jak to mezi nimi jiskří. Jak dlouho ale tahle láska přelétavému zpěvákovi vydrží, to ukáže až čas. Kromě Olivie se po jeho boku žádná dáma dlouho neohřála…

Fotogalerie
48 fotografií