O herečce v poslední době nebylo moc slyšet a její choť, producent Alan Hamel (87) nyní prozradil důvod.

„Znovu se potýkala s rakovinou. 6. června dostala od lékařů zprávu, že je bez nálezu, ale rakovina je zákeřná a my teď budeme do budoucna všechno z blízka monitorovat,“ uvedl pro Page Six manžel Somersové.

S jakým druhem rakoviny hvězda Kroku za krokem v současnosti bojuje, již neupřesnil. Zato uvedl: „Všichni její doktoři řekli, že kdyby nevedla přírodní život bez chemie a biodentických hormonů, už by tady s námi nebyla.“ 

S nemocí tohoto typu už měla navíc herečka zkušenosti z minulosti. Už kolem třicítky rakovinu porazila, po padesátce jí zase byla diagnostikována rakovina prsu. A jak její manžel připomíná, našlo by se toho v jejích lékařských záznamech daleko víc. „Suzanne prožila s rakovinou celý svůj život. Už když jí bylo kolem dvaceti, musela se potýkat se dvěma hyperplaziemi, což je vlastně čekárna na rakovinu,“ řekl drsně.

Co je hyperplazie ?

Hyperplazie je patologický stav, který se vyskytuje ve tkáních a orgánech, kdy dochází k nadměrnému množení buněk. Tento proces je reakcí na různé stimulační faktory, jako jsou hormonální změny, poškození tkáně nebo dlouhodobé podráždění. V důsledku hyperplazie dochází k nárůstu objemu postižené tkáně, který může být ohraničený nebo difúzní, což závisí na typu tkáně a příčině tohoto stavu.

 

Video
Video se připravuje ...

Lékařka o mýtech a chybách při opalování. Rakovinu kůže už mají i děti. Pavlína Horáková

 

Fotogalerie
68 fotografií