Americký herec a filmový producent Zachery Ty Bryan v pátek už podruhé skončil v rukách policie. Opět mělo jít o domácí násilí. Podle mluvčího policie města Eugene v Oregonu byl zatčen pro trestný čin napadení.

Podle webu TMZ měl napadením zároveň porušit zákon o prevenci zneužívání. Ten pokrývá případy, kdy násilník napadne osobu, vůči které měl už v minulosti zákaz přiblížení, a to právě v souvislosti s domácím násilím. 

Policie v pátek obdržela hlášení o fyzické potyčce mezi mužem a ženou v rezidenci ve městě Eugene. Když muži zákona dorazili na místo, Zachery už byl dávno pryč, celkem rychle se jim ale podařilo ho vystopovat a zavřít do vazby, kde nadále zůstává. 

Partnerku škrtil, pak se zasnoubili

K podobnému incidentu přitom došlo již před 3 lety. V roce 2020 byl Zach zatčen v tomtéž městě kvůli napadení 4. stupně. Dojít tehdy mělo mimo jiné i na škrcení. Obětí měla být jeho partnerka. Nakonec se přiznal ke dvěma mírnějším přečinům: k přestupku ohrožení a k přestupku napadení. Veřejně se také nechal slyšet, že je celý incident zveličený.

Jméno napadené osoby zatím nebylo oficiálně potvrzeno, všechno ale nasvědčuje tomu, že jí měla být opět jeho partnerka, s níž má malé děti, a další je prý dokonce na cestě. Navzdory násilí se dvojice v roce 2021 zasnoubila. 

 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Bílý kruh bezpečí – telefonická pomoc obětem kriminality a domácího násilí, nonstop a zdarma: 116 006

Video
Video se připravuje ...

O čem se mlčí - Domácí násilí Videohub

Fotogalerie
41 fotografií