Jméno Michelle Yvonne Hunzikerová nezní příliš italsky, že? Přesto můžeme říct, že kráska má k Itálii už velmi hluboký vztah a je tu možná víc doma než v rodném Švýcarsku.

Ostatně, narodila se v Sorengu v Luganu, což je část Švýcarska, kde se mluví italsky. Modelingovou kariéru pak začínala v Milánu. A když učarovala italské hvězdě jménem Eros Ramazzoti, také už jistě nebyl problém se domluvit. Díky vztahu s Erosem se Michelle v Itálii opravdu proslavila, pracovala jako moderátorka a herečka, a má navíc hned dvě občanství – jak italské, tak švýcarské. Kromě toho to ale pár dotáhl až k oltáři a také se jim narodila dcera Aurora (nar. 1996). V roce 2002 se ale Michelle a Eros po čtyřech letech manželství rozvedli. 

Blondýnka následně zakotvila v náruči podnikatele jménem Tomaso Trussardi. Spolu mají dvě dcery a manželé byli v letech 2014–2022. Ani po rozvodu to nevypadá, že by měla Hunzikerová snad zůstat na ocet, i když veřejně zatím žádný vztah nepotvrdila. Ale proč by taky byla single, když vypadá tak, jak vypadá? 

Z jejích nových fotek ze Sardinie je jasné jen jediné – ač má 46 let a za sebou tři porody, rozhodně je to pořád kočka. A v bílých dvojdílných plavkách jí to zkrátka neuvěřitelně sluší. Souhlasíte?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Michaela Kociánová upřímně: V životě jsem měla obrovské štěstí Markéta Reinischová

Fotogalerie
29 fotografií