Podobně jako Johnny Depp (60) nebo „dr. House“ Hugh Laurie (64), také Keanu Reeves je vedle herectví i talentovaným muzikantem. Jeho skupina Dogstar, v níž hrál v devadesátkách na basovou kytaru, nyní hlásí comeback!

Společně se zpěvákem Bretem Domrosem (54) a bubeníkem Robem Mailhousem (61) potvrdili, že co nevidět vyjde poprvé po 23 letech nové album. 18. července dokonce v Hollywoodu odehráli společný koncert – a nyní vyšlo najevo, že se rozhodně nejednalo o jednorázovou záležitost. V plánu je totiž celé turné.

„S radostí oznamujeme, že 6. října u našeho labelu Dillon Street Records vyjde naše nové album Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees. Příští měsíc začneme turné s více než 25 koncerty po Severní Americe a Japonsku,“ oznámili v oficiálním prohlášení. V plánu jsou i koncerty v Evropě. Na světlo světa vyšel také nový singl Everything Turns Around, podle skupiny ideální píseň na léto. 

Skupina byla aktivní v letech 1991 až 2002. Ačkoli si získala mnoho fanoušků, ne každému se trefila do vkusu. Během vystoupení na festivalu Glastonbury v roce 1999 dokonce nespokojení diváci na pódium házeli pomeranče a další ovoce! V roce 2002 přišel Reevesův velký průlom u filmu a kapela se rozhodla svou činnost ukončit. 

Fotogalerie
118 fotografií