Zpěvačka Ariana Grandeová (30) a realitní makléř Dalton Gomez (27) se dali dohromady během koronakrize a během romantického obřadu v sídle zpěvačky v Montecitu si v květnu roku 2021 řekli své „ano“. Zdánlivě ideální pár je už ale minulostí.

Dvojice už nějaký čas řešila manželské problémy a nyní podle zdrojů webu TMZ není cesty zpět – manželé prochází rozvodem! K odloučení došlo už letos v lednu. Krátce poté ještě Dalton přiletěl za Arianou do Londýna, kde natáčela muzikál Wicked, a snažil se vztah zachránit... To mu ale bohužel nevyšlo. 

„Ariana a Dalton se vzájemně respektují. Zůstávají přáteli a chtějí se takto posunout dál. Nebyla v tom žádná nevěra ani zášť. Jejich manželství prostě nevyšlo. To se stává,“ prozradil zdroj blízký páru listu Daily Mail a zpěvaččin mluvčí vše potvrdil.

Jedním z problémů měly být i velké změny, ke kterým došlo po konci covidové pandemie. Ariana se totiž vrátila do práce a na manžela najednou neměla tolik času. Realitnímu makléři prý navíc silně nevyhovoval neustálý zájem médií a paparazziů. 

„Ariana je připravena jít dál. Manželé se shodli, že to nejlepší, co mohou udělat, je rozvést se. Jsou to dva velmi odlišní lidé,“ prozradil další zdroj časopisu US Weekly. Tak snad budou nyní šťastnější.

 

Video
Video se připravuje ...

Čtyřikrát rozvedený Vyskočil: Nejlepší vztah mám s Anife, s Andrlovou nás srovnala vnučka! Blesk TV

Fotogalerie
38 fotografií