Žilinský hudební festival Orion se sice přesunul na příští rok, jeho plánovaná hlavní hvězda Chuck Norris ale přece jenom dorazil. Jeho letadlo přistálo minulý týden ve Vídni a odtud Norris putoval na Slovensko. Slavnou hvězdu akčních filmů si vzal na starost Jaro Slávik

„V určitou hodinu jsem ho vyzvedl. Se mnou byl pan Slávik a zabezpečoval profesionálně celou akci jako takovou. Staral se o pana Chucka Norrise se mnou. Já jsem měl na starosti ochranu pana Chucka Norrise a on ty ostatní věci, byla to opravdu perfektní práce,“ prozradil v rozhovoru pro web Topky.sk bodyguard Ján Takáč, který Norrise doprovázel. 

Přiletěla celá rodina

Herec na Slovensko dorazil i s manželkou Genou (60) a synem Dakotou (21). Z vídeňského letiště se jelo do hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách. „Tam jsme byli ubytovaní a odtud jsme šli dělat charitu do Banské Bystrice do Dětské onkologické nemocnice, kde se setkal s fanoušky. Co můžu říct, jsou to opravdu příjemní lidé. Ať už Chuck samotný, tak jeho žena Gena i syn, stará se příkladně o svého tátu,“ pochvaluje si osobní strážce, kterého si na základě jeho životopisu rodina sama vybrala. 

Takáč zároveň prozradil, že rodina měla jen pár požadavků ohledně stravy, žádné hvězdné manýry se ale nekonaly. Celá rodina prý byla na všechny moc milá. Norris bodyguardovi vyprávěl zážitky z natáčení a vzpomínky na Bruce Leeho (†32), což nadšence do bojových umění velmi potěšilo.

Vstřícný k fanouškům

Vstřícný byl herec i k fanouškům, kteří ho samozřejmě všude poznávali a hned se k němu hlásili. „Když se s ním chtěl někdo vyfotit, tak s tím neměl problém. Pokud to nešlo a vyžadoval se rychlý přesun, tak samozřejmě ne, ale z jeho strany nebyl žádný nezájem,“ popsal. 

Slovensko prý čilého osmdesátníka naprosto nadchlo. Líbila se mu hlavně krajina a slovenské hory, pochvaloval si ale i místní obyvatelstvo. Celý pobyt se naštěstí obešel bez nepříjemných incidentů. 

Vtipům o sobě se sám směje!

Co se týče vtipů, které na jeho účet kolují, ty ho prý nijak neuráží. „Paradoxně on si z toho sám dělá srandu. Nebere to vážně, přijde mu to vtipné,“ prozradil Takáč. 

Slávik, který s Norrisem strávil spoustu času, se na sociálních sítích pochlubil společnou fotkou. „Festival se přeložil, ale Chuckovi je přes 80. Promotér chtěl, aby přijel. Tam jsou faktory, které mohou hrát proti... Dokud je zdravý, tak chtěl přijet na Slovensko, chtěl vidět naši zemi,“ prozradil pro Nový Čas producent s pikantní minulostí s tím, že se program slavného herce točil hlavně kolem charity. 

Video
Video se připravuje ...

Chuck Norris v reklamě na T-mobile /YouTube/

Fotogalerie
79 fotografií