Topmodelka Naomi Campbellová překvapila fanoušky a jako blesk z čistého nebe oznámila, že má druhé dítě. Vybrala si pro to platformu instagram, kde ji sleduje přes 15 milionů lidí. 

„Moje zlatíčko, věz, že mi na tobě záleží nejvíc na světě, a od chvíle, kdy jsi nás poctil svou přítomností, jsi obklopený láskou. Skutečný dar od Boha! Vítej, chlapečku,“ vzkázala synovi a podělila se o fotku, na které miminko leží na klíně své starší sestřičky. 

„Je ze mě dvojnásobná máma. Nikdy není pozdě na to, stát se matkou,“ dodala modelka. Detaily o miminku zatím nezveřejnila. Neznáme tak ani jeho jméno, ani způsob, jakým chlapeček přišel na svět. 

Campbellová se po většinu života věnovala své kariéře. Dlouhé roky si přála stát se maminkou, sen se jí ale splnil až o něco později, než bývá zvykem. Příchod svého prvního dítěte oznámila v květnu 2021, kolem svých 51. narozenin. Jméno holčičky dosud tají, pro Vogue ale prozradila, že je biologicky její.

„Není adoptovaná. Je to moje dítě,“ svěřila se. „Je to to největší požehnání, jaké jsem si kdy mohla představit. Ona je to nejlepší, co jsem kdy udělala,“ rozplývala se nad dcerou. 

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět Videohub

Fotogalerie
117 fotografií