Gwen na letišti Václava Havla přistála v úterý večer. Na sobě měla extravagantní overal béžové barvy ozdobený graffiti nápisy a třásněmi s kamínky s výstřihem až do pasu. Pod ním jí vykukovala jasně růžová podprsenka. Outfit doplnila pohodlnými černými „kanadami“ s kontrastními bílými tkaničkami, a i když se pohybovala uvnitř budovy letiště, na oči si nasadila stylové sluneční brýle. 

Zpěvačka do Prahy zjevně přiletěla v dobré náladě. Na přítomné fotografy se od první chvíle usmívala a předváděla rozverná gesta. Kvůli bezpečnosti ji ale pro jistotu doprovázeli zaměstnanci letiště. Venku už na ni čekal luxusní černý minivan, do kterého mezitím skupina mužů nakládala zpěvaččiny kufry. 

Úsměvy a hotel pro VIP

Je jasné, že se hvězda světového formátu nemohla ubytovat jen tak někde! Cílovou destinací byl pětihvězdičkový Four Seasons Hotel Prague uprostřed historického centra metropole, ve kterém jediná noc vyjde na dvacet tisíc korun. Gwen byla zřejmě spokojená: také při vstupu do hotelu se na všechny strany přátelsky usmívala. 

Festival plný hvězd

Zpěvačku čeká ve středu 21. června koncert na pražských Letňanech. Vystoupí v rámci festivalu Prague Rocks, na kterém se mimo ni objeví také Lake Malawi, kapela Vojty Dyka (37) D.Y.K., australská zpěvačka Delta Goodremová (37), britský písničkář James Bay (32), Rag'n'Bone Man (38) nebo legendární poprocková kapela Maroon 5. Z Prahy pak bude pokračovat do britského Warwicku, kde má vystoupit 23. června. 

 

Video
Video se připravuje ...

Gwen Stefani - Make Me Like You Youtube.com

Fotogalerie
109 fotografií