Pokud patříte do generace, která má pocit, že písničky skupiny No Doubt opanovaly rádia ještě před nedávnem, musíme vás zklamat. Devadesátá léta již dávno odvál čas a z tehdy mladičké zpěvačky Gwen Stefaniové je dnes už dospělá žena. A co víc, dokonce již trojnásobná matka! Všechny tři potomky měla se svým prvním manželem, americkým hercem a zpěvákem Gavinem Rossdalem (56) - synky Kingstona (16), Zumu Nestu Rocka (14) a Apolla Bowieho Flynna (8).

Právě s tím nejstarším potomkem pak zpěvačka trávila nedělní odpoledne. Společně totiž v Los Angeles vyrazili na fotbalový zápas - a nebyli sami. Kdo by ale čekal, že s nimi šel Gwenin současný manžel, country hvězda Blake Shelton (46), ten by byl na omylu. Doprovod jim totiž dělala Kingstonova přítelkyně! Sympatická pěnice, s níž budou nejspíš navždy spojeny hity Don't Speak, Rich Girl či Just a Girl, tak vedle mladých milenců působila trochu jako nechtěná gardedáma.

Video
Video se připravuje ...

Gwen Stefani - Make Me Like You Youtube.com

Šestnáctiletý Kingston, s nímž nepochybně pořádně „mlátí“ hormony, si každopádně z přítomnosti své mámy po boku vůbec nic nedělal a i v její společnosti se plně věnoval své drahé polovičce. S půvabnou brunetkou se neustále tulil, objímal a vášnivě ji líbal, zatímco Gwen se před projevy jejich mladické lásky decentně odvracela.

Zahraniční novináři si mimochodem rovněž povšimli, že se na ten samý zápas vypravil i Gwenin ex Gavin Rossdale se svou aktuální přítelkyní a jejím psem. Přestože seděli nedaleko frontmanky skupiny No Doubt, během celé akce se prý zdárně ignorovali a vůbec spolu nemluvili… Jak se zdá, rozvod po čtrnácti letech manželství v nich stále vyvolává negativní emoce.

Fotogalerie
32 fotografií