Mladá modelka Hailey Bieberová, před svatbou se známým zpěvákem Justinem Bieberem (29) Baldwinová, odtajnila na sociální síti svérázný způsob, jímž bojuje proti častým záchvatům úzkosti, co ji trápí. Na platformě TikTok se pochlubila videem, které ji zachycuje při otužování v ledové vodě. Tento druh relaxace podle jejích vlastních slov pomáhá proti úzkostným stavům a především jí zlepšuje „celkovou náladu“.

Zakladatelka kosmetické značky Rhode Beauty popisovala, že se pravidelně otužuje po dobu minimálně 30 sekund. Ponořená do vody až po ramena názorně předvedla, jak její teplotu postupně vydýchává, aby si pak nakonec zacpala nos a ponořila hlavu úplně pod vodu, než z ní nakonec vystoupí. Všichni její fanoušci pak ocenili záběry na její štíhlé tělíčko, díky němuž je tak úspěšná a vyhledávaná ve světě modelingu. Dvojdílné modré plavky ho zakrývaly totiž naprosto minimálně...

Video
Video se připravuje ...

Na nečekaném vystoupení Justina Biebera skandoval dav „f*ck Hailey“ na adresu jeho manželky. YouTube

Hailey během první poloviny roku 2023 čelila „některým z nejsmutnějších a nejtěžších okamžiků vůbec“ a cítila se velice „křehká“. To proto, že se na ni snesla vlna nenávisti a internetové šikany kvůli tomu, že si společně s kamarádkou Kylie Jennerovou (25) dělaly na sociální síti legraci ze zpěvačky Seleny Gomezové (30), Justinovy bývalé partnerky. Ta se ovšem, na rozdíl od Hailey, u Bieberových příznivců vždy těšila – a dodnes těší – velké oblibě.

Hailey nezískala plusové body ani poté, co se dostaly na světlo světa záběry z show Drop the Mic, kde se modelka objevila po boku spolumoderátora Clifforda Smithe (52), rappera, jenž si říká Method Man. V tomto videu se totiž Hailey posmívá zpěvačce Taylor Swiftové (33). I když se modelka bránila, že jsou s touto pěnicí nejlepší kamarádky a nemyslela to zle, na internetu si na ní mnozí i tak pořádně „smlsli“. Rovněž jí mizeli followeři – což Hailey nesla asi nejhůře.

Fotogalerie
69 fotografií