V novém čísle časopisu Vulture, které vyšlo v pondělí, se osmačtyřicetiletá herečka svěřila, že jí její matka nikdy nebude jedno a vždycky jí na ní bude záležet. Jejich vztah už ale navždy bude komplikovaný... 

Od rodičů Jaid a Johna Drewa (†72) Barrymoreových se herečka osamostatnila ještě v dětství a ve 14 se nechala právně zplnoletnit. Máma a táta dívku ještě jako malou  namočili do drog a místo do školy ji přivedli do světa divokých bohémských večírků. 

Barrymoreová proto dnes tak trochu závidí přátelům, jejichž rodiče už jsou po smrti a nadále neovlivňují jejich život. „Všechny jejich mámy jsou na onom světě, ale moje máma ne. Já ten luxus nemám. Ale nemůžu se dočkat,“ přiznala.

Ráda by to ale cítila jinak. „Nechci žít ve stavu, kdy bych si přála, aby někdo odešel dřív, než je mu souzeno, abych se mohla pohnout dál,“ připustila. Matce ve výsledku nepřeje nic zlého.

„Já vlastně chci, aby byla šťastná, aby se jí dařilo a aby byla zdravá,“ dodala herečka, která matku Jaid stále finančně podporuje. „Musím se posouvat vpřed i přesto, že je pořád na této planetě. (...) Není mi to jedno. Nikdy mi to nebude jedno,“ posteskla si v rozhovoru. 

 

Fotogalerie
129 fotografií