Americká kráska Drew Barrymorová potěšila všechny fanoušky, když na sítích zveřejnila společné foto s Cameron Diazovou. Obě hollywoodské herečky už roky tvrdí, že jsou nejlepší přítelkyně. A že vztah stále trvá, stvrdilo právě společné foto. Na rozesmáté fotce, na které se Barrymorová něžně opírá o rameno své kamarádky, označila Barrymorová Diazovou a v popisku ji titulovala jako svou „nej kámošku“. 

Obě ženy se znají již dlouhá léta. Přátelství přitom vzniklo už roky před tím, než se spolu poprvé objevily v ikonické akční komedii Charlieho andílci. „Poznali jsme se, když mi bylo 14 a jí 16. Pracovala jsem v kavárně a ona byla junior modelka,“ popsala hvězda filmu Nepolíbená časopisu People, jak se s Diazovou seznámila. 


Hlubokým poutem se slavné krásky nikdy netajily. Cameron byla Drew na svatbě  za družičku a kdyby prý Barrymorová někdy skončila ve vězení, byla by to právě její herecká kolegyně, které by zavolala jako první. V průběhu života stály jedna druhé po boku během těch největších úspěchů i nejdrsnějších trablů. A stihly u toho společně natočit i nejeden oblíbený film.

VIDEO: Sexy scény Cameron Diazové

Video
Video se připravuje ...

Sexy scény Cameron Diaz youtube

Fotogalerie
96 fotografií