Hilaria Baldwinová (39), mladá manželka herce Aleca Baldwina, na sociální síti oznámila, že její manžel Alec Baldwin (65) podstoupil náročný chirurgický zákrok. Operace zahrnovala výměnu kyčle. „Bylo to nutné, už dlouho,“ vysvětlila na Instagramu Hilaria, a sdílela dokonce i společné, usměvavé selfíčko z nemocničního lůžka. „Moc si přeji, aby se mu podařilo opustit tuto velmi intenzivní kapitolu chronických bolestí a zlepšil si kvalitu života,“ přála si, tak jako každá milující partnerka.

Operace přišla po několika týdnech turbulentních událostí, které člena známého hereckého klanu Baldwinových potkaly. Před dvěma roky došlo během natáčení westernu Rust k nešťastné nehodě, při níž zemřela kameramanka Halyna Hutchinsová (†42). Byl to právě Alec, kdo manipuloval se zbraní, která byla nabita ostrými náboji. Když zbraň vystřelila, zabila kameramanku a postřelila režiséra. Natáčení přesto po nějaké době (a po několika soudech) pokračovalo a herec pak dokončení filmu popsal jako zázrak.

Video
Video se připravuje ...

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu! reuters

Dalším zázrakem je podle všeho operace, kterou pětašedesátiletý herec nyní podstoupil. Není totiž první – takzvanou endoprotézu podstoupil už v roce 2018, a nějakou dobu byl pak odkázán na berle. „Děkuji lékařům, personálu a dalším úžasným lidem, kteří ho tak velkoryse a bezpečně vším provázejí,“ zdůraznila ještě Hilaria, která má s Alecem sedm dětí. 6 dětí porodila sama, jedno odnosila náhradní matka. 

„A tobě. Díky tobě...“ přisadil si Baldwin dojemně. Není pochyb, že je mu jeho o 26 let mladší choť v těchto chvílích velkou oporou.

Fotogalerie
57 fotografií