Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

48 let Angeliny Jolieové: Krev, incest, drogy a nahota!

/
  • Oslavenkyně Angelina Jolie
    4. června 2023 ● 05:00

    Krásná americká herečka a režisérka Angelina Jolieová Voightová slaví 4. června své 48. narozeniny. Dcera herce Jona Voigta (84) a zároveň bývalá manželka hollywoodského krasavce Brada Pitta (59) je nejen hvězdou stříbrného plátna, ale také zvláštní vyslankyní Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky.

    Pojďme se společně podívat na několik zajímavostí o slavné krásce, která byla za svou humanitární činnost dokonce britskou královnou Alžbětou II. (†96) povýšena do šlechtického stavu.

  • 1.

    Morbidní dětský sen

    Narodila se do úspěšné herecké rodiny Jona Voighta a Marcheline Bertrandové (†56). Ačkoliv všichni očekávali, že Angelina bude kráčet ve šlépějích svých rodičů, ona v dětství toužila po docela jiném zaměstnání - přála si být ředitelkou pohřebního ústavu a toužila mít vlastní krematorium. Po prvních krůčcích ve světě modelingu a hlavně po studiu herectví se v osmnácti poprvé postavila před kameru... a nabídky se začaly jen hrnout.

  • 2.

    Drogová závislost

    V mládí Angelina propadla závislosti na drogách. V roce 2014 do médií promluvil drogový dealer, který mimo jiné také zveřejnil nahrávku, kde byla telefonující Angelina pod vlivem návykových látek. Muž jí prý dodával kokain a heroin. „Jsem si jistý, že jen šňupala. Pokud vím, tak si nic nepíchala,“ uvedl tehdy Franklin Meyer, kterého citoval i deník Mirror. Herečka to potvrdila s tím, že kromě výše zmiňovaných drog vyzkoušela i třeba extázi nebo LSD. Nejméně jí sedla marihuana. „Cítila jsem se hloupě a uhihňaně a to nesnáším,“ hodnotila s odstupem času své zkušenosti.

  • 3.

    Psychické problémy

    Kromě drog se potýkala i s psychickými problémy, které u ní byly tak intenzivní, že se jí zdály neřešitelné. Dvakrát se pokusila o sebevraždu. Jednou v devatenácti letech, podruhé ve dvaadvaceti. Druhý pokus, jak se připravit o život, byl pozoruhodný. Najala si nájemného vraha, co ji měl usmrtit! Nechtěla, aby si lidé z jejího okolí vyčítali, že nezasáhli včas... „Napadlo mě, že kdyby mě někdo zabil, tak by si nikdo nemusel nic vyčítat,“ přiznala herečka. Muž dal ovšem Angelině dva měsíce na rozmyšlenou... a Angelina se nakonec rozhodla, že ještě zemřít nechce.

  • 4.

    Incestní vztah?

    Hodně propíraný byl i hereččin vztah ke staršímu bratrovi Jamesu Havenovi (50). To proto, že když v roce 2000 Angelina vyhrála Oscara za vedlejší roli ve filmu Narušení, pronesla u pultíku s cenou v ruce zvláštní projev. „Jsem v šoku a jsem zamilovaná do svého bratra. Držel mě, řekl mi, že mě miluje a vím, že je za mě šťastný. Jsem mu vděčná,“ řekla tehdy, zatímco ji bratr sledoval z publika. Později jí James dělal doprovod i na následnou afterparty, kde se sourozenci líbali způsobem, jakým se sourozenci obvykle moc nelíbají. Angelina však spekulace o incestním vztahu označila za „patetické“.

  • 5.

    Krvavá manželství

    Podivné vztahy měla i se svými partnery. Během svatební noci s hercem Jonnym Lee Millerem (50) se prý navzájem pořezali a pak jeden druhému pili krev. A při manželství s hercem Billym Bobem Thorntonem (67) dokonce nosila partnerovu krev neustále při sobě - v medailoncích na krku. „Byli jsme hodně od sebe, protože jsme oba natáčeli, takže Angie napadlo, že by bylo zajímavé a romantické se trochu říznout do prstu a nosit na sobě krev toho druhého. Podle lidí jsme od té doby byli upíři. Všichni se tvářili, jako bychom na krku nosili půllitrovky krve,“ smál se Billy Bob později.

  • 6.

    Prodaná nevěsta

    Osudové pro ni bylo natáčení akční komedie Mr. a Mrs. Smith, kde se seznámila s Bradem Pittem. Ten se rychlostí blesku vyvázal z manželství s Jennifer Anistonovou (54) a po boku Angeliny pak dlouho působili jako zamilované hrdličky. Svou svatbu po mnoha letech vztahu „prodali“ médiím. Konala se v srpnu 2014 ve Francii a šlo o vskutku okázalou veselku. Jenže jak se později ukázalo, bylo to jenom divadlo. V té době už byli dávno svoji! „Před svatbou ve Francii s dětmi jsme se já a Brad už vzali v Kalifornii. Jako Američané jsme se stejně ve Francii nemohli vzít legálně,“ vysvětlila herečka. 

  • 7.

    Dětí jako smetí

    Během pár let se rodina Angeliny a Brada rozrostla na šest dětí, některé měli spolu, jiné adoptovali. Angelina razila zvláštní pravidlo – žádné dítě nesmí pocházet ze stejné země jako některý ze sourozenců. Proto má doma Paxe (19) z Vietnamu, dceru Zaharu (18) z Etiopie a syna Maddoxe (21) z Kambodže. Tato zásada se ale zdaleka netýká jen dětí adoptovaných, jejich první společnou dceru Shiloh (17) totiž Angelina porodila v Namibii a dvojčata Vivienne a Knoxe (14) dokonce v Paříži.

  • 8.

    Prodané děti

    Svou první dcerku, podobně jako svatbu, podnikavá Angelina „prodala“. Za fotky Shiloh krátce po narození v roce 2006 média zaplatila čtyři miliony dolarů (88,6 milionů korun). Herečka si však peníze nenechala - všechny je věnovala na charitativní účely. Nejinak tomu bylo v roce 2008 poté, co porodila dvojčata. Za fotografie dostala rekordních jedenáct milionů dolarů (243,7 milionů korun). I tentokrát šel výtěžek na charitu.

  • 9.

    Zinkasovaná nahota

    Nahota Angelině nikdy nečinila problém. Muže dráždila svými křivkami už od svých 16 let, kdy nafotila žhavé fotky v sexy prádle a plavkách, později ukázala sošné poprsí třeba ve filmech Gia, kde ztvárnila drogově závislou modelku, anebo ve filmu Sedmý hřích, kde jí scénář předepsal celou řadu žhavých scén s Antoniem Banderasem (62). Mezi posledními snímky, kde předvedla svá ňadra, se počítá i romantické drama U moře, ke kterému si sama napsala scénář a který i sama režírovala.

  • 10.

    Pro děti cokoliv

    Mnohem více nežli její krása je Angelině přednější zdraví. V její rodině je velmi nebezpečný gen, kvůli kterému je větší pravděpodobnost onemocnění rakovinou prsu nebo vaječníku. Na tu ostatně zemřela už v pouhých 56 letech hereččina milovaná maminka. Proto se Angelina rozhodla pro dvojnásobnou mastektomii, tedy odstranění prsou. Prý to nebylo snadné rozhodnutí... „Teď ale můžu s klidným svědomím říct svým dětem, že jsem udělala všechno proto, abych tady pro ně zůstala,“ vysvětlovala. Nikdo by nepoznal, že má teď ňadra silikonová.

  • 11.

    Anorexie

    Přestože se snaží, aby ji nepostihla rakovina, podle mnohých fanoušků ji sužuje docela jiná choroba - mentální anorexie. Od rozvodu s Pittem totiž vyhubla na kost a šušká se, že na výšku 169 centimetrů váží pouhých 39 kilogramů. Na veřejnosti se halí vždy do velmi volného oblečení, které zahaluje každou část jejího těla. Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, jak se herečka v průběhu let změnila...

    Fotogalerie
    101 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

yokky: 👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍🆒🆒🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­🕊🕊🕊🕊🕊

(04. 06. 2023 19:02)

sorgedoktor: S tim adoptovanim mate pravdu, jenze jinde to neni jak u nas.Ziji po strance ekonomicke nadstadartne, no tak si poridi deti navic...

(04. 06. 2023 15:11)

N Nxn: Psychopatická osobnost od dětství, proč to sem dáváte? Jako inspiraci pro mladé,že když se pokusí o sebevraždy a budou brát drogy, stanou se celebritou?
A jako to, že člověku s takovou minulosti dovolí adoptovat si děti?
Za peníze všechno,ale štěstí si za ně nekoupíš.

(04. 06. 2023 08:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy