Někdejší manažer strip-clubu Crazy Girls v Hollywoodu v Los Angeles se objevil v podcastu Get in the Car. A jak už to tak v této lechtivé branži bývá, rozhodně měl co povídat. 

Muž zavzpomínal na dobu, kdy do klubu dorazil věhlasný režisér Quentin Tarantino. Ten si prý vyžádal dívku s největšími ňadry a největším pozadím a zamluvil si s ní VIP salonek. Všetečný majitel pak usedl v zázemí a všechno sledoval na monitoru přes kameru. Ne snad, že by se obával o bezpečnost dívky... Chtěl zkrátka vědět, co má slavný muž za lubem. 

Podle jeho vyprávění se Tarantino posadil a dívka začala svůj taneček. Když si ale chtěla svléknout vršek, režisér ji najednou popadl a hodil ji na pohovku. Pak jí jednu po druhé vyzul obě boty a začal jí zespodu lízat chodidla. 

Náruživé olizování mělo trvat neuvěřitelných 30 minut. „Její nohy vypadaly jako... znáte to, když si dáte bublinkovou koupel? Jako rozinky,“ popsal manažer. 

Nutno podotknout, že si za to dívka přišla na tučnou finanční kompenzaci. Tarantino jí měl dát 10 tisíc dolarů, tedy bezmála 222 tisíc korun. A to už je za půl hodiny slušná odměna.

Video
Video se připravuje ...

Ikonické scény - Quentin Tarantino Videohub

Fotogalerie
74 fotografií