Britney Spearsová se v poslední době dost často ukazuje na sociálních sítích v titěrných oblečkách, spodním prádle, bikinách, nebo dokonce celá nahá. A to i přesto, že to vadí jejím synům. Právě kvůli jejím nahým fotkám na sociální síti se před rokem pohádala se svými syny a od té doby je neviděla.

„Koncem léta 2022 se napětí mezi nimi zhoršilo natolik, že jí chlapci přestali odpovídat na zprávy. A ona zuřila,“ uvedla v dokumentu Britney Spears: Cena za svobodu producentka TMZ Katie Hayesová.

Se svými syny Seanem Prestonem (17) a Jaydenem Jamesem (16) Britney neměla ideální vztahy už delší dobu. Vyčítali jí nejen fotky na sítích, ale hlavně její rodičovské schopnosti. „Myslím, že máma měla problém věnovat nám oběma pozornost a projevovat nám stejnou lásku; myslím, že Prestonovi jí neprokazovala dostatečně – a já se kvůli tomu cítím opravdu špatně,“ svěřil se tehdy Daily Mailu její mladší syn Jayden.

O kontakt se svou matkou chlapci ztratili definitivně zájem. Jejich velkou oporou jim je otec a bývalý manžel Britney Spearsové Kevin Federlin. „Snažím se jim vysvětlit: ‚Podívejte, možná je to jen další způsob, jak se snaží vyjádřit.‘ Ale to nic nemění na tom, jak to vnímají,“ řekl deníku Daily Mail. „Je to těžké. Nedokážu si představit, jaké to je, když tomu musíte čelit jako teenager na střední škole,“ dodal Federlin.

Proto se rozhodl přestěhovat se s celou rodinou na Havaj. Doufá, že chlapci budou daleko od starostí, kterým v Los Angeles čelí, a že se brzy vše uklidní a opět si najdou cestu zpět ke své matce.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spearsová to zase roztočila. Tentokrát ale neuhlídala bradavku. Instagram

Fotogalerie
60 fotografií