Kevin Sussman se proslavil hlavně jako věčně nešťastný majitel živořícího obchůdku s komiksy v oblíbeném seriálu Teorie velkého třesku. Na rozdíl od Stuarta má ale Kevin v životě o poznání více štěstí. Nyní se podělil o skutečně krásnou novinu! 

„Už jsem říkal, že jsem se o víkendu oženil?“ utrousil na Instagramu jakoby mimochodem a podělil se o krásné foto z obřadu. Jeho manželkou se stala jeho krásná partnerka Addie Hallová, s níž se zasnoubil loni v březnu.

Tmavovlasá Addie oblékla krásné šaty bez rukávů, se zdobně lemovaným výstřihem a ozdobnými knoflíčky na živůtku. Dlouhá sukně byla posetá plastickým motivem květů. 

Kevin oblékl jednoduchý, dobře padnoucí modrý oblek s černým motýlkem. Nevěstu k oltáři dovedl pyšný táta. Také on zvolil modrý oblek, který doplnil ladícím svetříkem a bekovkou. 

Pro Sussmana je to už druhé manželství. V letech 2006 až 2018 byl ženatý s Alessandrou Youngovou. Ta ale přestala být s Kevinem šťastná, a tak se rozhodla manžela opustit. Pro herce to tehdy byl nepříjemný šok... jak se ovšem nyní ukázalo, své štěstí nakonec přece jenom našel. 

Video
Video se připravuje ...

Dabérka Penny z Teorie velkého třesku Jitka Moučková: Každé Vánoce hrozí rozvodem. Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
78 fotografií