Oblíbená herečka prozradila, že v roce 1988 při natáčení chytila bronchitidu a lékaři tehdy došli k závěru, že potřebuje antibiotika do žíly. Podali jí ovšem léky, na které měla alergii, a ona upadla do anafylaktického šoku. Seymourová věří, že tehdy její duše skutečně opustila tělo, protože viděla jasnou bílou záři, kterou často popisují lidé se stejným zážitkem, jako má ona.

Nicméně ani tato zkušenost ji zcela nepřesvědčila o existenci posmrtného života. „Vím, že jsem opustila svoje tělo. Viděla jsem bílé světlo a dívala jsem se dolů a celkově jsem viděla a slyšela, jak všichni křičí a snaží se mě oživit, což se jim i podařilo. Ale když jste mimo tělo, vše vnímáte velmi klidně,“ svěřila deníku The Times.

Blízko smrti byla herečka víckrát. Při jiném jejím natáčení se nakazila leptospirózou, což je horečnaté bakteriální onemocnění (jinak také “krysí žloutenka“ nebo Weilova choroba), a před tím, než přivedla na svět svá dvojčata, trpěla preeklampsií, což je onemocnění související se špatným prokrvením placenty.

Video
Video se připravuje ...

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje videohub

Fotogalerie
50 fotografií