Už je tomu přes dvacet let, kdy klapla první klapka legendárního seriálu Doktorka Quinnová! Teď se hlavní představitelé sešli zas. Dohromady je přivedlo životní jubileu představitelky odvážné lékařky Michaely, která si mezi drsnými muži tvrdě prosazovala své postavení.

Právě jedním z těch, kdo z počátku neměl pohlednou lékařku moc v lásce, byl i vlasatý kovboj Hank Lawson, kterého si v seriálu zahrál William Shockley. Ten spolu se seriálovou láskou a ochráncem Joe Landonem alias Sullym přišel osobně herečce popřát vše nejlepší k narozeninám!

Fotku s oběma herci a bývalými kolegy nádherná Jane sdílela na Instagramu a k fotce připsala: „Nejlepší narozeninový dárek!"

Good to have Hank and Sully together again. Best birthday gift! #janeseymour #loveit #hank #sully #drquinn #drquinnmedicinewoman

Fotka zveřejněná uživatelem The Official Jane Seymour (@janeseymour),Úno 14, 2016 v 4:52 PST

 

Nestárnoucí herečka, která podle svých slov vyzkoušela botox jen jedinkrát, neměla vždy na růžích ustláno. Ještě, než natočila seriál, který ji proslavil ještě víc, než role Bond girl ve filmu Žít a nechat zemřít, se čtyřikrát vdala.

Třetí manželství s obchodníkem s realitami Davidem Flynnem ji málem stálo střechu nad hlavou. Vykutálený exmanžel jí zanechal obrovské dluhy a od bankrotu ji zachránila právě nabídka role nebojácné doktorky Quinnové. S Flynnem má herečka také dvě děti Katherine a Seana.

Ani čtvrté manželství s režisérem Jamesem Keachem nedopadlo dobře. Po dvaceti letech manželství Jane opět podepisovala rozvodové papíry. Právě s posledním manželem, s nímž má herečka dvojčata Johna a Kristophera, se seznámila při natáčení osudového seriálu z divokého západu. 

Jane dokonce prožila krátký románem se svým seriálovým manželem Joem Landonem, ale kvůli věkovému rozdílu vztah nakonec ukončili. Přátelství jim ovšem zůstalo dodnes!

Fotogalerie
10 fotografií