Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 nejkrásnějších žen Jamese Bonda: Jak vypadají po 50 letech?

/
  • 7 nejkrásnějších bondgirl po padesáti letech
    26. září 2014 ● 05:15

    Zatímco se v jedné z bondovek zpívá Diamanty jsou věčné, krása a mladost krásných bondgirls patří většinou už minulosti. Jak vypadají herečky, které skoro před padesáti lety patřily mezi nejkrásnější ženy světa, a muži jim leželi u nohou?

  • 1.

    Ursula Andress (78)

    Nejslavnější bondgirl všech dob je švýcarská herečka Ursula Andress, která si zahrála v první oficiální bondovce Dr. No v roce 1962. Za tuto roli obdržela Zlatý glóbus v kategorii Objev roku. Co však mnoho lidí neví, je fakt, že se také objevila v neoficiálním filmu o agentovi 007 Casino Royale v roce 1967, kde ztvárnila postavu Vesper Lynd. V roce 2003 byla její postava v Dr. No zvolena na 1. místo mezi „100 nejvíce sexy filmových momentů.“

    Ursula Andress
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Eunice Gayson (86)

    Tato herečka se objevila sice pouze ve vedlejší roli, ale za to si zahrála hned ve dvou bondovkách, a to v Dr. No a Srdečné pozdravy z Ruska. V obou snímcích hrála postavu Sylvie Trench, bohaté paničky, která si začala románek s hlavním představitelem Seanem Connerym. Dcera Eunice Gayson si o téměř půl století později zahrála vedlejší roli ve Zlatém oku.

    Eunice Gayson
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Shirley Eaton (77)

    Herečka patřila k sex symbolům šedesátých let a jako takovou ji režisér obsadil jako Jill Masterson v roce 1964 do bondovky Goldfinger. I když to tak nevypadalo, herečka se vdala v roce 1957 za Colina Lentona Rowena, se kterým žila až do jeho smrti v roce 1994. A vždycky o sobě hlásala, že je možná herečka, ale hlavně se považuje za matku dvou synů.

    Shirley Eaton
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Claudine Auger (72)

    Tahle sexy brunetka se objevila vedle Jamese Bonda v roce 1965 ve snímku Thunderball. Zahrála si tady krásnou Dominu, která pobláznila nejen samotného agenta 007, ale i hlavního padoucha celého filmu. A není divu, o její kráse nepochybovali ani porotci soutěže krásy. V roce 1958 zvítězila na Miss Francie a hned poté se stala první vicemiss Miss World. Dnes už je to dvaasedmdesátiletá babička, která žije ve Francii.

    Claudine Auger
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Jane Seymour (63)

    V Česku mnohem známější jako Doktorka Quinnová se objevila vedle agenta 007 ve filmu Žít a nechat zemřít (1973). Tato herečka je typická pro svou nestejnou barvu očí, její pravé oko je světle hnědé a levé naopak zelené. V současné době je už popáté vdaná, má čtyři děti a žije v Malibu v Kalifornii.

    Jane Seymour
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Maud Adams (69)

    Maud je švédská herečka a bývalá modelka. Do mysli diváků se zapsala jako Andrey Andersové v bondovce Muž se zlatou zbraní (1974) a poté byla ještě o devět let později obsazena do hlavní role Chobotničky ve stejnojmenném filmu. V obou případech si zahrála po boku Rogera Moora, který nahrál nejvíce filmů o Jamesi Bondovi.

    Maud Adams
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Barbara Bach (67)

    Dcera irské katoličky a rakouského Žida se narodila v newyorské čtvrti Queens. Svou hereckou kariéru začala v roce 1968, největší slávu ji přinesla až postava Bondgirl ve filmu Špion, který mě miloval, který se dostal na plátna kin v roce 1977. Tento snímek získal ve stejném roce i tři nominace na Oscara. Herečka se poté objevila ještě v dalších osmadvaceti filmech nebo ve čtyřech vydání časopisu Playboy.

    Barbara Bach
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

abcd.adcb: Ty vole, to jsou vraždy!

(26. 09. 2014 11:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy