Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velikonoce v Hollywoodu: Nevkusné pózy i noční přepadovka obrovským zajícem!

/
  • Jak slavily Velikonoce celebrity?
    13. dubna 2023 ● 11:35

    Velikonoce jsou úspěšně za námi – a to by nebylo, aby se slavní nepochlubili, jak je strávili! Která slavná kráska dostala sodu za příliš sexy pózy a kdo leknutím málem vypustil duši? Mrkněte, co dělaly celebrity.

  • 1.

    Hailey Bieberová Baldwinová

    Neteř slavného herce Aleca Baldwina (65) a manželka kanadského zpěváka Justina Biebera (29), modelka Hailey Bieberová (26) oslavila Velikonoce v odvážných minišatech s obrovskými květy na prsou. Aby důkladně přivítala probouzející se jaro, tulila se v nich ke stromu. 

  • 2.

    Beckhamovi

    Slavná rodina Beckhamových se na velikonoční svátky opět sešla a slavila v kruhu rodinném. Dorazil i nejstarší syn Brooklyn (24), který se loni oženil se sexy modelkou Nicolou Peltzovou (28). Po krásné Nicole ale nebylo nikde ani vidu, ani slechu. Že by snad problémy v ráji? V kuloárech se před časem šířily zvěsti, že si s tchyní Victorií nemohou přijít na jméno. A nebo snad společný snímek fotila?

  • 3.

    Kylie Jennerová

    Mladší nevlastní sestra Kim Kardashianové (42), krásná modelka Kylie Jennerová (25) se sice tvářila, že do hlavní role staví dceru Stormi (5) a syna Airea (1), fanouškům ale neuniklo, že pravda je docela jinde. Jakmile totiž mladá maminka mohla, svíjela se v nejrůznějších sexy pózách a zdůrazňovala své plné křivky.

     

    Jenomže právě Velikonoce k tomu nejsou úplně nejlepší příležitostí... V období, kdy si křesťané připomínají umučení Krista, to mnohým přišlo neuctivé a nevkusné a Kylie dostala pořádnou sodu. 

  • 4.

    Madonna

    To Madonna (64) si tentokrát sexy pózy překvapivě odpustila! Jak to vypadá, soustředila se opravdu hlavně na děti. A že jich má... Kromě již dospělých Lourdes Leonové (26) a Rocca Ritchieho (22) vychovává čtyři adoptivní nezletilé potomky: Davida Bandu (17), Mercy James (17) a dvojčátka Stelle (10) a Estere (10).

     

    „Omladina Cicconeových přeje veselé Velikonoce,“ okomentovala společný snímek zpěvačka, která přišla na svět jako Madonna Louise Veronica Cicconeová. 

         

  • 5.

    Scrubs: Doktůrci

    Překvapivého dárečku se dočkali fanoušci bláznivého sitcomu Scrubs: Doktůrci (2001–2009). Po čase se totiž sešli představitelé hlavních rolí Zach Braff (48), Sarah Chalkeová (46) a Donald Faison (48). Společně všem popřáli šťastné Velikonoce 2023. Od dob natáčení se skoro nezměnili!

  • 6.

    Ashley Tisdalová

    Také herečka a zpěvačka Ashley Tisdalová (37) se věnovala hlavně rodině. Na sítích se podělila o roztomilou fotku své dvouleté dcerky Jupiter Iris Frenchové (které se brýle s oušky vůbec, ale vůbec nelíbily) a o několik záběrů z rodinného „mecheche“ na zahrádce restaurace. To vypadá na pravou rodinnou idylu...     

  • 7.

    Mariah Careyová

    Blízcí zpěvačky Mariah Careyové (54) málem museli volat rychlou! Za zpěvačkou totiž v noci poslali nečekaného velikonočního zajíčka... Děsivý zajíc velikosti dospělého člověka (či většího dítěte) se uprostřed nočních hodin zjevil u prosklených dveří a zpěvačku, která už si hověla v pyžamu, málem kleplo. 

  • 8.

    Jennifer Garnerová

    Hvězda filmů Přes noc třicítkou, Elektra nebo Bejvalek se nezbavíš, trojnásobná máma Jennifer Garnerová (50) se pokoušela potěšit rodinu domácím pečením. Ne všechno ale vyšlo, jak mělo.

    „Přešla jsem na velikonoční prasátka, protože zajíčci se letos úplně nepovedli,“ přiznala na sítích a pochlubila se se vtipnými výtvory. Dětem, které má s Benem Affleckem (50), jistě chutnaly i tak!

     

  • 9.

    Chris Lane

    Country zpěvák Chris Lane (38) se vytasil se snímkem ratolestí. Místo načančané rodinné pózy s nacvičenými úsměvy šlo ale o ranní momentku z kuchyně, která je všem rodičům jistě povědomá. S dětmi to zkrátka není jednoduché. 

  • 10.

    Jason Momoa

    Aquaman Jason Momoa (43) si pro blízké přichystal hned dva dorty, které jim s úsměvem od ucha k uchu naservíroval bez trička. Zda je i pekl, to nevíme, vypadaly ale dobře.

     

  • 11.

    Halsey

    Americká zpěvačka Halsey – vlastním jménem Ashley Nicolette Frangipanová (28) – přivedla v létě roku 2021 na svět dceru Ender Ridley Aydinovou. Šlo tak o první velikonoční svátky, které už holčička vnímá. Není divu, že se máma snažila, aby byly co nejhezčí. 

  • 12.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    V Němčičkách vyrobili další obří pomlázku, má 15 metrů. TV Blesk Zdeněk Matyáš

    Fotogalerie
    55 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy