Na taneční hodinu je doprovázela jejich dcera Harper, která je u tance natáčela. Módní návrhářka a zpěvačka se vymódila do černého trika a černých lesklých legín s opaskem a k nim obula lodičky se sakra vysokým podpatkem. Přiznala, že právě kvůli vysokým podpatkům se jí David s Harper posmívají. „Stydí se za mě, že mám vysoké podpatky, ale já jim ukážu, jak se to dělá,“ řekla Victoria rázně ve videu.

Ještě, než vůbec začala hodina, Victorie si začala z Davida utahovat. „Já, Harper a David, který se rozcvičuje v garážích, jdeme na hodiny salsy. Už se nemůžu dočkat, jak David Beckham tančí salsu. Jak se cítíš, marně se snažíš uvolnit, bojuješ s tím?“ posmívala se mu ve videu. Tomu ale šly taneční kroky perfektně.

A zatímco na Instagramu, kam Beckhamová video umístila, ji fanoušci chválili, v diskuzích zahraničních článků to od fanoušků pěkně schytala. Nelíbí se jim, že zesměšňuje svého muže a sama se přitom bere příliš vážně a nikdy se neusmívá. Vyčítají jí také, že bez slavného fotbalisty by na ni jakožto na bývalou Spice Girl už dávno zapomněli. Jedno se jí ale musí nechat. Už pěknou řádku let hrdě zastává svou přezdívku Posh girl.. A ty se zkrátka nesmějou…

 

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně Profimedia

Fotogalerie
49 fotografií