Před zpěvačku Mel B, která coby členka Spice Girls používala také přezdívku Scary Spice, poklekl její o partner Rory McPhee během minulého týdne. Když jí po třech letech randění položil v luxusním hotelu Cliveden House onu nejdůležitější otázku, podle britského deníku Metro.uk neváhala ani vteřinu, dojetím se rozplakala - a samozřejmě mu řekla své „ano“.

Od onoho krásného okamžiku se Mel B, kterou kdysi prý líbal i Bořek Slezáček (55), pyšní velkým diamantovým prstenem z růžového zlata, za který její snoubenec, jenž pracuje coby kadeřník, údajně dal dechberoucích 100 tisíc liber (2,8 milionů českých korun). Údajně to celé bylo „neuvěřitelně emotivní, po tom všem, čím si prošla“, jelikož jí poměrně dlouho trvalo, než znovu dokázala začít důvěřovat mužům.

Čokoládová kráska má za sebou totiž velmi těžkou minulost. První manželství s Jimmym Gulzarem (47) trvalo pouhé dva roky, její druhý manžel, vlivný producent Stephen Belafonte (47) ji prý emocionálně a fyzicky týral. Eddie Murphy (61), s nímž si pořídila dceru Angel Iris (15), zase odmítal uznat otcovství. Rozešli se totiž v průběhu jejího těhotenství a herec nařkl Mel B z nevěry. Bývalí milenci skončili u soudu - a až testy DNA dokázaly, že je skutečným otcem.

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckham, někdejší členka Spice Girls, má stále rytmus v těle: Takhle tančí v ulicích! Instagram

„Jejímu příteli trvalo dlouho, než ji přesvědčil, aby znovu věřila v lásku. Je ale absolutním opakem všech mužů, s nimiž měla vztah. Chápe, čím si prošla, a je do ní šíleně zamilovaný,“ vysvětlil zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí. 

Rory pochází z jejího rodného města Leeds a s Mel se znají léta, je navíc blízkým přítelem Melaniina bratrance. Jejich vztah prý přešel do vážnější roviny v roce 2019, kdy se zpěvačka vrátila do Velké Británie z turné se Spice Girls.

Fotogalerie
52 fotografií