Jindy velmi sdílná influencerka Zuzana Plačková svého syna chránila jako oko v hlavě. Na sociálních sítích ho sice už nejednou ukázala, jeho tvář ale dosud vždy tajila. Obličej miminka zakrývala nejrůznějšími smajlíky, obrázky nebo vhodně zvolenými úhly. 

Po sedmi měsících od narození malého Diona se ale rozhodla udělat výjimku a syna poprvé ukázala světu. „Je neskutečné, jak ten čas letí. Tady ti byly jen 4 dny a teď už je ti 7 měsíců. 7 nejkrásnějších měsíců našeho života,“ rozplývala se na instagramu a dodala, že syn oběma manželům naprosto změnil život. 

„Právě ty, Dione, jsi musel přijít do našeho života a naučit nás, jak žít. Naučit nás, co je nejdůležitější v našich životech a ukázat nám, kam až může sahat láska. Jsi to nejkrásnější, co nám život dal. Milujeme tě víc, než cokoliv jiného na světě, tvoje Máma a Táta,“ napsala k fotce, která zachycovala chlapečka v bílé zavinovačce krátce po narození. 

»Malý Zuzík«

Fanoušky při pohledu na obličej hošíka napadalo jediné... „Malý Zuzík!“ komentovala jistá Katka a ostatní souhlasili. „Celá maminka!“ měla jasno i fanynka Zuzka.

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
205 fotografií