Přestože herec Ibrahim Maiga prožil větší část života na Slovensku, a v roce 2002 tam dokonce získal občanství, v současnosti pobývá v rodném Mali. Do Evropy se prý vrátí, až do vlády „naběhnou noví lidé“, jelikož mu nevyhovuje jejich politická scéna. „V Mali mi nic nechybí. S manželkou Innou jsem se rozvedl, takže naše dvě děti, desetiletou Fatimku a sedmiletého Omara, vychovávám sám,“ prozradil slovenskému deníku Plus 7 dní – přestože kromě Inny měl mít ještě druhou ženu Salimu, kterou si vzal v roce 2021.

Nežije se mu však špatně. „Mám dva domy, velkou zahradu a podnikám v zemědělství.“ Ani na (ne)zájem opačného pohlaví si stěžovat nemůže. „Vždycky jsem si měl z čeho vybírat. Mladé na mě letěly na Slovensku a v Mali ani nemluvím. Vynikám evropským způsobem života, takže tamní krásky mají oči jen pro mě,“ chlubil se Ibrahim. 

Jeho první manželka Inna se však nechovala podle jeho představ. „V Africe jsem se staral o celou její rodinu, ale ona měla raději sebe než mě. Co je ještě horší, zapomínala, že je vdaná, má rodinu, malé děti a nemůže se chodit bavit, kdy chce.“ Situace se vyhrotila, když se jednou vrátil ze Slovenska domů.

„Přišel jsem na to, že dělala hlouposti a zanedbávala děti. Vyčítal jsem jí, že když se chce stále toulat, neměla se vdávat. Ve vztahu už je třeba dělat kompromisy. Ke mně se někdy chovala, jako bych ani neexistoval, tak jsem jí řekl na shledanou a proběhl rozvod,“ svěřil se.

„Se ženami je to, jak můj tatínek říkal, loterie. Musíš mít štěstí. Pěkná tvářička a postava nestačí. Potřebuji vedle sebe ženu, se kterou se budeme ve všem doplňovat. Mnohé si myslí, že stačí, když mi roztáhnou nohy. To je všechno, co umí nabídnout. Takové však najdu leckde,“ šokoval Maiga.

On sám by si přál ženu, která není zlatokopka, má dobré srdce, pochopení, toleranci, nemyslí jen na sebe a která by dokázala jeho děti milovat, stejně jako kdyby byly její. „A při vztahu se nesmí řídit tím, kdo má kolik peněz a jak je fyzicky a sexuálně atraktivní,“ vypočítával s tím, že by klidně další choť mohl najít na Slovensku, kde se proslavil na poli filmu po boku s rockerem Pavlem Haberou (60). V zemi, která je mu blízká, by mohl konečně najít „tu pravou“. „Chtěl bych s ní mít další krásné děti.“

Video
Video se připravuje ...

»Píšťalka« Eva Vejmělková nestárne: Konečně prozradila, jak to dělá! Je v tom sex! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií