Sexy herečka si našla cestu především k mladému publiku, když v posledních letech zazářila v seriálech Everything Sucks! nebo Euforie. V obou prokázala nesporný herecký talent, fanoušky ale zaujala i svou nevídanou krásou: na první pohled roztomilá Sydney se totiž pyšní velmi štíhlou postavou a zároveň velmi bujným přírodním poprsím. 

Herečka teď společně s modelkou Francescou Aiellovou (27) nafotila reklamní kampaň pro Frankies Bikinis, kde své tělo dává na odiv v nejednom pořádně sexy outfitu. 

Neviňátko i dračice

Na některých fotkách si například v bílém prádle, se závojem přes hlavu a obrovským křížem na krku, hraje na nevinnou nevěstu, zatímco jindy si laškovně posouvá černé kalhotky na zadním sedadle auta, jako by se zrovna chystala „na věc“. 

Sexy kamarádky

O nic méně žhavé pak nejsou ani fotky, které obě mladé krásky zachycují společně. Sydney a Francesca spolu například pózují v růžových plavkách, zatímco herečka předstírá, že kamarádku natáčí na kameru. Jindy se spoře oděné tulí na sedačce auta. Na snímky se mrkněte do naší galerie. 

 

Video
Video se připravuje ...

Sexy Donna D'Errico z Pobřežní hlídky pózovala v dešti Instagram

Fotogalerie
136 fotografií