Hvězda seriálu Jen vraždy v budově Selena Gomezová se na Zlatých glóbech objevila v na míru vytvořených šatech značky Valentino s odhalenými rameny, odvážným výstřihem a pořádně nabranými rukávy.

Zatímco černo-fialovou róbu hodnotila veřejnost pozitivně, samotnou zpěvačku už tolik ne. Selena totiž v poslední době trochu přibrala. A to je podle některých fanoušků nepřijatelné... 

Zpěvačku to nicméně naštěstí příliš netrápí. V živém vysílání na instagramu se k celé věci sama vyjádřila a dala jasně najevo svůj názor. „Jsem teď trošku větší, protože jsem si o svátcích dopřála,“ prohlásila s klidem. 

Ve vysílání se objevila i její mladší sestřička, Gracie Elliot Teefeyová (9). „Ale vůbec nás to netrápí,“ dodala a obrátila se na sestru. „Že jo?“ Načež se obě začaly smát. 

Podle informací webu Mirror dokonce zpěvačka našla novou lásku – má jí být DJ a člen hudebního dua Chainsmokers Drew Taggart (33). Zdá se, že nějaké to kilo navíc Seleně rozhodně vrásky nedělá. 

Video
Video se připravuje ...

Jen vraždy v budově: Tři cizinci, kteří sdílejí posedlost skutečným zločinem, se náhle sami v jednom ocitnou. • VIDEO Disney+

Fotogalerie
155 fotografií