Ještě včera večer mnoho fanoušků doufalo, že se stane zázrak. Lisa Marie byla převezena do nemocnice se zástavou srdce.

Dcera slavného zpěváka rock’n’rollu opustila náš svět v pouhých 54 letech. Svět ji znal spíše díky slavným mužům v jejím životě. Lisa Marie byla manželkou krále popu Michaela Jacksona, který náš svět také opustil dříve a tragicky.

Smrt potvrdila její matka Priscilla (77). „S těžkým srdcem se musím podělit o zdrcující zprávu, že nás opustila moje krásná dcera Lisa Marie“.

Král popu a dcera Elvise Presleyho se krátce setkali v 70. letech na koncertě v Las Vegas, ale sblížili se až o dvacet let později na večeři se společným přítelem v Los Angeles. V době jejich opětovného setkání byla vdaná za Dannyho Keougha, s nímž měla dvě děti: Riley a Benjamina (†27), který v roce 2020 spáchal sebevraždu.

Jackson a Lisa Marie se rychle spřátelili a často si telefonovali bez toho, aniž by jejich vztah někam spěl. V létě 1993 byl pak zpěvák „Thrilleru“ obviněn ze sexuálního zneužívání třináctiletého chlapce Jordana Chandlera, což vehementně popíral. V průběhu vyšetřování se obrátil na Lisu Marii s žádostí o podporu a ještě téhož roku ji telefonicky požádal o ruku.

V prosinci 1995 se Jackson a Lisa Marie se rozešli. Elvisova dcera podala rozvodové papíry a následující měsíc oznámila jejich rozchod. Manželství skončilo v srpnu 1996.

Její nejbližší přátelé nesou tuto ztrátu těžce. Johna Travolta na svém Instagramu napsal.

„Liso, budeš mi chybět, děvčátko, ale vím, že se zase uvidíme,“ napsal zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock'n'rollu změnil hudbu. Videohub

Fotogalerie
47 fotografií