Hvězda seriálů Machři a šprti nebo Dawsonův svět Busy Philippsová oslavila příchod nového roku po svém. Zavzpomínala na všechno dobré i zlé a vynechat nemohla ani ošklivý podzimní pád ze schodů...

„Užijte si tohle video, jak jsem v říjnu zázračně přežila pád z horního schodu a vůbec nic se mi nestalo,“ napsala a zdůraznila, že v době incidentu byla zcela střízlivá. 

Ačkoli se pád naštěstí obešel bez zranění, herečka z něj byla pořádně v šoku. „Letěla jsem vzduchem, a když jsem dopadla na chodník, říkala jsem si, jak to, že nejsem mrtvá?!“ prozradila už před časem ve svém podcastu Busy Philipps is Doing Her Best (Busy Philippsová dělá, co může)

Herečka měla prý intenzivní pocit, že právě mohla zemřít, a silně to s ní tehdy otřáslo. Aby ilustrovala svůj šok, podělila se na instagramu se svými sledujícími i o ubrečené selfíčko. „Nic se mi nestalo, ale celá jsem se třásla,“ svěřila se. 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Busy Philipps sdílela záznam z bezpečnostní kamery, který zachytil její pád. Instagram

Záběry zachycují herečku ve večerních hodinách, jak vychází ze svého domova v New York City s fenkou Ginou, když na vrchním schodě uklouzne.

Chvíli letí vzduchem s nohama vzhůru a kolem ní se kutálejí všechny její věci. Po dopadu na chodník se jen zvedne, otřeseně se narovná a pošle SMSku svému odloučenému manželovi, scenáristovi Marcu Silversteinovi (51), se kterým má dcery Birdie (14) a Cricket (9).

Podle statistiky amerického Národního ústavu pro bezpečnost zemře každý rok po pádu ze schodů až 12 tisíc lidí. Tentokrát to naštěstí dopadlo dobře! 

Fotogalerie
59 fotografií