Svým vítězstvím Nikola Kusendová završila 10. ročník soutěže Československo má talent. Získala 40 tisíc eur, tedy necelý milion Kč. Porotce Jaro Slávik jí fandil od samotného začátku, Marta Jandová až v semifinále. Když zpívala v soutěži poprvé, zaskakovala za ni Eva Holubová, a Jandová tak měla možnost si ji poslechnout až v semifinále.

Teď ji velmi těší, že se vítězkou stala právě ona. A má pro ni jednu radu do života showbyznysu. „Aby si dala pozor na různé manažery, kteří se jí budou snažit nabídnout nějakou práci, aby měla pěkné písničky, protože to je skutečně důležité, a hlavně, aby neusnula na vavřínech. A aby o ní bylo slyšet,“ řekla pro Topky.sk Jandová.

Kusendová se věnuje zpěvu už odmala. Myslela si ale, že zpěvačka či herečka není skutečné povolání, proto se rozhodla stát se policistkou. Po mnoha rozhovorech s různými lidmi ale zjistila, že se herectvím a zpěvem může živit, a sen o policistce se rozplynul. Vypadá jako andílek bez škraloupu, ale i ona má své nešťastné dny. „Moje největší průšvihy jsou, že dost často padám ze schodů. Teď například, když jsem šla na svoje vystoupení. Nevím, nějak mi prostě nikdy nevyjdou schody,“ smála se Nikola svým trapasům. Výhru chce nyní investovat do hudby.  

Finále 10. řady ČSMT sledovalo půl milionu diváků, předběhly je pořady Zázraky přírody i Koncert pro Martu na ČT1. Zázraky přírody sledovalo téměř milion diváků, Koncert pro Martu potom zhruba 600 tisíc diváků. 

 

Fotogalerie
22 fotografií