Život Kanyeho Westa se za posledních pár měsíců proměnil v noční můru. Média už ani tolik nehovoří o jeho hudební tvorbě. Většina z nich referuje jen o jeho bláznivých eskapádách, které začínají být velmi děsivé.

Ať už se jedná o drsný rozvod s Kim Kardashianovou plný stalkingu a agresivních výhružek, rasistických útoků, nebo mesiášské bludy, vše z toho nám ukazuje, že zpěvák na tom aktuálně není vůbec nejlépe.

Kanye zažil v poslední době mnoho neúspěšných soudních sporů. Ve velmi krátkém časovém úseku proto vyměnil pět právníků, kteří si možná oddechli, že nemusí zastupovat tak náročného klienta. Nakonec skončil u právničky, jež se agresivních a komplikovaných klientů nebojí a má zkušenosti a nadání vysekat své klienty snad ze všeho.

Camille Vasquezovou, právní zastupitelku Johnnyho Deppa.

Než potkal Johnny Depp Vasquezovou, tak se mu na soudním poli nedařilo. Před dvěma lety prohrál rozepři s britským deníkem The Sun, který v jednom článku označil Deppa za domácího násilníka. U britského soudu však bylo drtivě dokázáno, že se skutečně takových věcí dopustil.

Po této prohře si najal Vasquezovou a znovu přešel do útoku – tentokrát na americké půdě. Zažaloval svou exmanželku za hanobení jména. U velmi ostře sledovaného soudu tentokrát vyhrál. Média naplnily i spekulace o tom, že Depp a Vasquezová mají spolu vášnivý románek.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Depp a Heardová jako show roku. Oběťmi se stali oba. Jiří Marek, Lukáš Červený

Je otázkou, jestli tato profesionální právnička zvládne i nemocného bouřliváka Westa. První bitva je čeká zanedlouho. Kanye West uvažuje, že zažaluje módní značku Balenciaga za to, že po jeho rasistických komentářích s ním ukončila spolupráci.

Fotogalerie
42 fotografií