Syn herce, jenž se proslavil v řadě českých komedií, jako třeba Tajemství hradu v Karpatech nebo Adéla ještě nevečeřela, se již před časem svěřil se svými vážnými zdravotními obtížemi. Podařilo mu například překonat infarkt a od té doby je hudebník Michal Dočolomanský mladší pod pravidelným dohledem lékařů. A v jejich rukou byl i nyní... Jeho partnerka to prozradila na jedné společenské akci, kam dorazila v doprovodu kamarádky.

Můj Miško tu měl být dnes se mnou, ale momentálně je v nemocnici, dává se dohromady,“ prozradila podle slovenského deníku Pluska.sk Dočolomanského dlouholetá partnerka Dada Bednáriková v markízáckém pořadu Smotánka. Co donutilo jejího přítele vyhledat lékařskou pomoc, to si nechala pro sebe. „Není to ale nic vážného, ​​naštěstí,“ zdůraznila proto Bernáriková, aby uklidnila všechny, co se mohli začít obávat o jeho zdraví.

Video
Video se připravuje ...

Český biják: Adéla ještě nevečeřela Mall.tv

Koneckonců je pravdou, že i Michalův otec zesnul v poměrně nízkém věku - osudnou se mu stala rakovina plic. Michal  po něm navíc „zdědil“ problémy se srdcem, i on totiž prodělal infarkt. Konkrétně herce postihl v roce 1997, když mu bylo pětapadesát let. Tehdy mu rovněž byla diagnostikována vrozená srdeční choroba. Po deseti letech mu byl voperován bypass a poškozenou srdeční chlopeň nahradila umělá. Nakonec však podlehl své velké závislosti...

Fotogalerie
29 fotografií