Madonna je v poslední době nadšenou fanynkou nejrůznějších filtrů na sociálních sítích. Ty jí ale mnohdy udělají spíš medvědí službu! Před časem se jí lidé smáli, že vypadá jako mimozemšťan, a teď přišlo snad ještě něco horšího.

„Prosím, přestaň. Vypadáš jako Marilyn Manson!“ apelují fanoušci v komentářích pod nejnovějším videem, které zpěvačka sdílela na Instagramu v neděli.

Madonna má na záběrech lesklý černý rolák, růžové vlasy s tmavými odrosty a obočí vybělené na co možná nejsvětlejší odstín, takže na první pohled nejde skoro ani vidět. Ačkoli je po celou dobu své kariéry známou provokatérkou, je otázka, zda se skutečně touží podobat zrovna nechvalně proslulému podivínovi Mansonovi... 

 

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež jí zakázal koncerty v Itálii. Videohub

Satanismus, smrt a sexuální násilí

Excentrický americký zpěvák Marilyn Manson (53), vlastním jménem Brian Warner, vybudoval od 90. let svou kariéru na imagi rockového antikrista. Hudebník provokuje už svým pseudonymem, který je složen z křestního jména slavné herečky Marilyn Monroeové (†36) a příjmení hromadného vraha Charlese Mansona (†83). Jeho písně většinou odkazují na témata satanismu, drog, smrti a sexu. Hned několik žen v minulosti podalo na hudebníka žalobu kvůli sexuálnímu a psychickému násilí. Své bývalé milenky měl například „značkovat“ nožem do masa. V roce 2022 vznikl na HBO dokument Jako Fénix z popela, ve kterém se údajné Mansonovy oběti sešly a popsaly hrůzy, které s ním měly zažívat.

Fotogalerie
183 fotografií