Dosud byla hollywoodská hvězda Hilary Swanková „matkou“ jenom čtyř pejsků, které si vzala z útulku. Nyní však svou smečku rozšíří i o vlastního potomka – a co víc, nebude jenom jeden. Oscarová herečka v pořadu Good Morning America prozradila krásnou novinku: s manželem Philipem Schneiderem (49), podnikatelem v sociální oblasti, čekají dvojčata. Aktuálně se Swanková nachází v druhém trimestru, kdy je již „bezpečné“ o těhotenství hovořit na veřejnosti. „Je to něco, po čem jsem toužila už dlouhou dobu,“ svěřila se podle deníku People herečka.

„Budu máma. A nejen jednoho dítěte, ale rovnou dvou. Nemůžu tomu uvěřit. Je tak hezké o tom mluvit a sdílet to. Cítím se skvěle,“ rozplývala se hvězda, která je ze svého těhotenství jaksepatří nadšená. „Je to takové požehnání. Je to naprostý zázrak. Je to neuvěřitelné,“ jásala herečka a dodala, že jak v její, tak i Schneiderově rodině již dvojčata jsou. Je to tedy dáno geneticky, nejde o umělé oplodnění, jak by leckdo u těhotenství v tomto věku čekal. Swanková navíc aktuálně natáčí nový seriál Alaska Daily.

Video
Video se připravuje ...

Hilary Swanková maká na své fyzičce. Instagram.com

Natáčecí tým se o jejím těhotenství dozvěděl prakticky až ve chvíli, kdy se s tím svěřila celému světu. Swankové se tím obrovsky ulevilo. „Moje oblečení mi už přestávalo sedět, takže jsem si musela onehdá dokonce rozstřihnout džíny. Pak jsem si k nim oblékla větší sako, které nebylo v dějové návaznosti,“ vzpomínala herečka.  „A oni za mnou přišli a řekli: ‚To přece nesedí.‘ Řekla jsem: ‚Ach, myslím, že to bude fungovat. Postarám se o to, aby to fungovalo,‘“ smála se herečka. „Pokud jste výkonným producentem seriálu, můžete si to dovolit, ale ano, je to divné.“

Fotogalerie
20 fotografií