Rapper Lil Nas X boří genderové stereotypy poměrně pravidelně. I sebejistého hudebníka, jehož kariéra raketově stoupá, ale občas trápí nejistota a strach, co na to vlastně lidé řeknou. Pro magazín People teď promluvil o tom, proč vlastně americké turné absolvoval v sukních. 

„Styl je forma sebevyjádření,“ zdůraznil Lil Nas X. „Je to způsob, jak lidem ukázat, kdo jsi, nebo alespoň to, jak chceš, aby tě vnímali. Myslím, že aby ses v životě dostal dál, musíš se svléknout z kůže a dělat věci, které bys normálně nedělal,“ vyjádřil se. 

I sebejistého hudebníka ale občas srazí pochybnosti. Když se v rámci svého turné po Americe dostal až do svého rodného městečka, trochu mu zatrnulo. Co asi všichni řeknou, až skoro dvoumetrový vysekaný gay vyleze na pódium v lesklé minisukni? 

„Byl jsem opravdu nervózní, když jsem vylezl na pódium před svou rodinu a všechny ostatní ve své roztomilé minisukni značky Coach. Ale jakmile jsem tam stál, připadalo mi, že jsem osvobodil svoje mladší já,“ svěřil se, jak pro něj byl zážitek velmi osvobozující. 

Montero Lamar Hill, jak se raper jmenuje civilním jménem, se pak dočkal krásné reakce i od blízkých. „Moje rodina mi poté – a hodně z nich dříve věřilo v naprosto opačné věci, než co se dělo na pódiu – řekla, že jsou na mě opravdu hrdí. Myslím, že měním myšlení lidí,“ nechal se hudebník slyšet. A právě proto má podle něj smysl vystoupit ze své komfortní zóny. 

Táta v sukni?

Kromě něj se v sukních v poslední době objevila i řada dalších slavných mužů: například herci Brad Pitt (58), Billy Porter (53), Dan Levy (39) nebo Pete Davidson (28), basketbalista Russell Westbrook či rapper A$AP Rocky (34). A nová móda dorazila dokonce i do české kotliny; na karlovarském filmovém festivalu se v černé sukni pod kolena letos v létě objevil například hudebník Jordan Haj (34) a Jakub Strach (28) alias NobodyListen se v sukni nechal alespoň vyfotit. 

Video
Video se připravuje ...

Podzimní trendy 2022 Videohub

Fotogalerie
113 fotografií