Domácí, ovšem pochopitelně značkové tepláky a tričko vyměnila za šifonovou sukni a lesklé extra dlouhé sako, obula bílé tenisky a na okamžik opustila syna Diona. Zuzana Strausz Plačková se měsíc po porodu zase hodila do gala.

Celá v růžovém jako Marshmallow se vydala na módní show Fashion Live 2022 v Bratislavě a pochopitelně nezůstala nikde v pozadí. Usedla hned do první řady, vedle své kamarádky a slavné moderátorky a manželky rappera Rytmuse Jasminy Alagič.

S tou se perfektně sladila. Jen Jasmina měla z lesklého materiálu kalhoty a ze šifonu měla vršek a rukávy. Obě také sladily své maličké růžové kabelky a bílé tenisky.

V první řadě s nimi seděla i lékařka celebrit Alena Palová. Ta se pochlubila výstavníma nohama a do šeda se sladila s ředitelkou módní televize a producentkou Gabrielou Drobovou.

Měsíčního synka, který dostal jméno Dion, doma hlídal manžel Plačkové René Strauz. Přesně před rokem je oba dva zatkla policie kvůli podezření na obchod s drogami a zbraněmi. Po pár dnech v předběžné cele je ale oba pustili.

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
61 fotografií