Když se syn Kylie Jennerové a Travise Scotta (vlastním jménem Jacquese Webstera) narodil, dostal jméno Wolf Jacques Webster. Už v březnu ale modelka a matka roku na sítích informovala, že jsou v plánu změny. „Jen pro info, náš syn už se nejmenuje Wolf,“ oznámila tehdy. Fanoušci od té doby nedočkavě čekají, až Kylie nové jméno konečně oznámí. 

Jak se teď ale ukázalo, čekání zjevně ještě nějakou dobu potrvá. V talkshow The Late Late Show With James Corden totiž prozradila, že chlapec nové jméno stále nemá! 

„Jméno jsme oficiálně, legálně nezměnili. Technicky je to stále Wolf. Nebude to tak navždy, zatím ale stále čekáme,“ prohlásila. Táta Travis se totiž prý vždycky pro nějaké jméno nadchne, jen aby si to záhy poté zase rozmyslel.

Jméno Wolf dostal chlapec prý jen proto, že mladší sestra Kim Kardashianové   (41) zkrátka musela po porodu něco vyplnit do rodného listu. Už ve chvíli, kdy ho zapisovala, ale věděla, že se jméno bude měnit. „Nesedí to k němu,“ vysvětlila. 

Moderátora Jamese Cordena pochopitelně zajímalo, jak tedy vlastně synovi doma říkají. Na to ale modelka odmítla odpovědět. „Ještě nejsem připravena se o to podělit,“ řekla jen. 

Video
Video se připravuje ...

Takhle se Kylie Jenner připravovala na svatbu Kourtney Kardashian Instagram

Fotogalerie
163 fotografií