Ashley Grahamová je jedním slovem ikona. Tato modelka s postavou krev a mlíko a zároveň i matka tří dětí má za sebou po třicítce veleúspěšnou kariéru: od hostování v televizních pořadech, přes vydávání knih, hraní v reklamních kampaních až po procházkách po modelingovém mole a vystavování se na předních obálkách časopisů. A co se týče sociálních sítích, ani tam se nežinýruje. Nedávno sdílela nahé video ze své postele – a nyní potěšila na 18,9 milionů sledujících dalšími rajcovními snímky, které nemohou nikoho nechat chladným.

Svým fanouškům a příznivcům se totiž pochlubila neretušovanými fotkami z nedávného focení na přední stránku časopisu. Onen photoshoot pro Perfect Magazine vznikl pod taktovkou fotografa Zhong Lina (61) – a krásná Ashley pro něj zapózovala v rouše Evině hned na několika záběrech, na nichž ukazuje své tělo v celé jeho kráse. Na jednom snímku například pózuje na výrazném modrém pozadí, s rozcuchanými vlasy a s dramatickým líčením. Na dalším se vleže přetáčí z břicha na záda a na záběru hraje prim její nemalý, ďolíkovatý zadeček anebo ukazuje faldíky na bříšku.

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře. Instagram.com

Kromě fotek zveřejnila Ashley i část konverzace mezi ní a módní novinářkou a kreativní ředitelkou Perfect Magazine Katie Grandovou (51). Ta se totiž modelky ptala na to, co si „koncepčně myslí o neretušování obrázků“, na což Ashley bez zaváhání odpověděla: „Osobně si myslím, že je to nejlepší volba! Ty fotky vypadají úchvatně a mluví samy za sebe...“ A s tím rozhodně nelze nesouhlasit. Ostatně sama modelka často zobrazuje na sociálních sítích neupravenou realitu místo vyumělkované dokonalosti...

Fotogalerie
91 fotografií