Byť je kojení činnost naprosto přirozená, širokou veřejností je stále trochu tabuizovaná. Ještěže ale ve světě sociálních sítí existují ženy, které se díky svému vlivu (nejenom) na instagramu snaží všem dokázat, že na něm není vůbec nic divného. A mají pravdu, i podle lékařů jde o ten nejlepší způsob, kterým může žena nakrmit své potomstvo a předat mu všechny potřebné živiny a vitamíny. Zveřejňovat ale snímky s miminkem během kojení se zdá spoustě lidí v nepořádku.

Intimní a podle mnohých velice soukromé okamžiky mezi matkou a dítětem, v tomto případě dětmi, sdílela na svém instagramu i plus size modelka Ashley Grahamová, co všem názorně předvedla, jak se kojí taková dvojčátka. Kdo by očekával, že je krmí postupně, ten by byl na omylu. Pětiměsíční dítka, chlapečky Malachiho a Romana, má u prsů současně. Na snímku je jasně vidět, že si každé miminko drží jedno její ňadro, s drobnými prstíky pevně zatnutými do modelčiny kůže...

VIDEO: Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře...

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře... Instagram.com

„Unavená. Ale jsme tady,“ napsala k momentce Ashley, která si na onom selfíčku vyčerpaně podepírá hlavu. Kromě kloučků má totiž s  manželem, kameramanem Justinem Ervinem (33), ještě staršího syna Isaaca (2), a tak se musí doma nejspíš pořádně otáčet, aby svou velkou rodinu zvládla.  

„Posíláme sílu, supermámo,“ reagovala na fotku modelka Petra Němcová (42), která v listopadu 2019 porodila synka Bodhiho (2,5), a svá slova doplnila řadou srdíček.
Fotogalerie
98 fotografií