Modelka Ashley Grahamová patří mezi ženy, pro které je slovo stud cizí. Než se stala matkou, často dávala na internet momentky ze sprchy, v době svých dvou těhotenství, z nichž vzešly tři děti (podruhé totiž nosila pod srdcem dvojčátka), sdílela také své fotky zpravidla „dole bez“, a po narození ratolestí zase zveřejňuje snímky, kde svá miminka kojí, aniž by se jakkoliv zakrývala. Dál pyšně ukazuje své strie či jiné nedokonalosti. Na to, že jí Bůh dal do vínku postavu krev a mléko, je patřičně pyšná.

Pro krásný obličej a plné tvary ostatně vždy patřila mezi vyhledávané plus size modelky. A na tuto svou kariéru se Ashley pokusila zavzpomínat prostřednictvím korzetu, jenž nosila předtím, než dala život třem rozkošným dětem, jejichž otcem je její manžel, kameraman Justin Ervin (33). Se slovy, že svým followerům „nabízí modelkovský mamka-moment“. Jenže si bohužel tahle mamka neuvědomila, že její tělo po porodu, k němuž došlo letos v lednu, ještě stále není ve zcela ideální kondici...

VIDEO: Kampaň Ashley Graham za skutečná ženská těla

Pokus narvat se do korzetu sice dopadl neslavně, ale i tak jej Ashley nahrála na instagram. Fotkám ostatně notně dominuje její obří dekolt  - a ten zcela odvádí pozornost všech jejích fanoušků od dolní poloviny jejího trupu, kde se jí už korzet zapnout nepodařilo a nevzhledně z něj vykukuje modelčino bříško poznamenané takzvanými pajizévkami (jiný název pro strie). Ani ne za 24 hodin série snímků posbírala na 307 tisíc lajků a stovky obdivných komentářů, které oceňují Ashleyiny křivky... a především její odvahu.

Fotogalerie
103 fotografií