Herečka, zpěvačka a tanečnice Heather Morrisová (35) je dnes známá především díky své roli roztleskávačky Brittany v hudebním seriálu Glee. V minulosti ale řadu let působila jako profesionální tanečnice. A v branži si udělala řadu konexí.

Kdosi z okruhu známých Morrisové se objevil na castingu pro Jennifer Lopezovou, stejně, jako desítky dalších talentovaných lidí. O tom, co se doslechla, promluvila v podcastu „Just Sayin‘ with Justin Martindale“. Tam vypověděla, že po dlouhém dni plném konkurzů a tvrdé dřiny vešla Lopezová do místnosti a všem vyrazila dech. 

„Lidi, mockrát vám děkuji, že jste tak tvrdě makali! Pokud tu jsou nějaké panny, můžete zvednout ruku?“ požádala přítomné. Několik rukou se prý skutečně zvedlo. Podle Morrisové pak Lopezová cosi zašeptala své asistentce. „Mockrát děkuji, že jste přišli,“ řekla pak herečka přítomným pannám a požádala je o odchod. 

Celý den dřiny a žádné peníze

Podle Morrisové je podobné jednání skutečně nepříjemné. „Nikdo vám to nezaplatí. Jste tam od 10 ráno do 6 do večera, celou dobu vás posuzují, nikdo vám nedá ani korunu,“ popsala, jak takový konkurz vypadá. 

Důvod, proč si zpěvačka měla zasednout na panny, známý není. Faktem ale je, že právě pannou byl její bývalý manžel, zpěvák Marc Anthony (53). Za Anthonyho byla Lopezová vdaná v letech 2004 až 2014 a mají spolu dvě děti. 

 

Video
Video se připravuje ...

Ženichova matka v krvi: Záchranka odváží Affleckovu matku do nemocnice Profimedia.cz

Fotogalerie
200 fotografií